Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

4 ok, amiért nem merev eléggé a pénisze

A cikk szerzője: zerex.hu 22.01.2019 00:00 himvesszo

Megtörténik Önnel is, hogy nem merevedik eléggé a pénisze? Ilyenkor az elme is közbeszól, és különböző dolgokon gondolkodik, mint például: „Miért nem áll fel?” „Bennem van a hiba, vagy a barátnőmben?” Az igazság az, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a hiba Önben, vagy a barátnőjében van. Az erekciós problémának, és a pénisz elégtelen véráramlásának sok oka lehet. Körülírjuk a 4 leggyakoribb okát annak, amiért a pénisze nem áll rendesen.

A leggyakoribb okok, amiért a pénisz nem merev eléggé

1. Pszichikum és stressz

Minden a fejben kezdődik. Még az impulzusok is, amelyek a péniszét irányítják. Ha pénisze áll, azt jelenti, hogy erekciója van. Nos, hogy minden úgy működjön, ahogyan kell, nyugodtnak kell lennie. Ha stressznek van kitéve, akkor mindig arra fog gondolni, hogy „miért nem akar felállni„ zavart lesz, a teste befeszül, aminek következményeképpen beszűkülnek a péniszbe vezető erek. Ez megszakítja a férfi büszkeségébe való véráramlást, ami a minőségi erekció alapja.

Ezenkívül maga a stressz, és a rossz mentális állapot kihatással vannak a péniszben lévő idegrostokra, aminek köszönhetően jelentős gondok merülhetnek fel az erekció fenntartásában.

2. Étkezés és rossz szokások

A pénisz-, és erekciós problémák további kiváltó okai lehetnek a rossz állapot, a kevés fizikai aktivitás, valamint a rossz étkezési szokások. Ami az étrendet illeti, a sok zsír nemcsak az egészségére káros, hanem az erekre, sőt a péniszre is. Ha az ereket zsírok blokkolják, az megakadályozhatja a vér keringését a péniszbe. A pénisz nem fog megfelelően működni, nem lesz merev, vagyis nem fog elérni erekciót, ahogy azt kívánja.

3. Kor

Az öregkori péniszproblémák nem számítanak kivételesnek. Ezzel a megállapítással kapcsolatban egy statisztika érvényes: A negyven év feletti férfiak több, mint felének vannak impotenciás tünetei, illetve minden férfi legalább egyszer szembe találja magát ezzel a problémával. Ez a probléma azonban nem kapcsolódik a férfi meddőséghez, és nem veszélyezteti az orgazmus átélését. Az erekció folyamatát érinti, és a férfi számára nagy problémát jelent az említett állapot feldolgozása.

4. A férfiak problémáinak elégtelen kezelése

Az utolsó ok az intim problémák nem megfelelő és elégtelen kezelése. Ha bármilyen intim probléma merül fel, nem minden férfi kezd el foglalkozni vele. Éppúgy, ahogyan a partnerével sem beszélik meg a problémákat. Nem is beszélve egy szakértő felkereséséről, akivel elfelejti megbeszélni intim problémáit. Az egyik intim erekciós problémát hanyagolja el a másik után, aminek köszönhetően nem lesz áttekinthető a helyzet. Ön szerint ez a viselkedés a "legjobb" megoldás?

Tehát már tudja a 4 fő okát annak, amiért pénisze, vagy a partnere pénisze nem képes a „rendes” merevedésre. Mit csinál? Hogyan reagál erre a megállapításra?

 



hímvessző
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow