Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

A hibátlan erekció alapelvei

A cikk szerzője: zerex.hu 27.11.2018 00:00 A hibátlan erekció alapelvei

És Ön hogyan áll az erekciójával? Minden rendben van? Ha igen, akkor gratulálunk Önnek. Nem kell azonban illúzióban élnie, hogy ez mindig így lesz. Tartsuk szem előtt, hogy minél idősebb a férfi, annál jobban romolhat erekciójának minősége. Cikkünkben arról olvashat, hogy mi lehet káros hatással az erekciójára, és mi az, amit el kellene inkább kerülnie.

Rossz életmód, egészségtelen étkezés ...

Gyakran fogyaszt alkoholt, vagy dohányzik? Egészségtelenül étkezik? Nem sportol aktívan? El van hízva, szívbetegsége, vagy magas vérnyomása van?

Ha csak egy is van Önnek a felsorolt tünetek bármelyike közül, biztos lehet benne, hogy szervezete megérzi, és az negatív értelemben vissza is tükröződik a merevedésen. Ez tényleg így van. Az erekció nagyon érzékeny a test "rossz" tüneteire. Különösen ha magas vérnyomása, vagy más szív-és érrendszeri betegsége van. Fontos a megfelelő testsúlyt fenntartása, és ne vigye túlzásba az alkoholtartalmú italok fogyasztását, valamint a dohányzást. Bár ez lerágott csontként hangzik, mégis ez a siker titka.

Étkezzen egészségesen és kiegyensúlyozottan. Válassza mindig a legmegfelelőbb ételeket. A minőségi erekció egyenlő a jó vérkeringéssel. A szívkímélő élelmiszerek jó hatással lesznek az erekcióra is.

Milyen élelmiszerek? Különösen a halak, azok közül a lazac, a makréla, amelyek omega-3 zsírsavakat  tartalmaznak. Azok is kedvező élelmiszerek az alsónadrágban való büszkeségnek, amelyek L-arginint tartalmaznak – például a kesudió és a mogyoró, a zabpehely, a zöldségek, a fokhagyma, valamint a gyökérzöldségek. Ezek az ételek a női nemi szervekre is kedvező hatással vannak, és emiatt a nőknek is nagy mértékben ajánlott fogyasztaniuk. Ajánlatos elkerülni a zsíros, nehéz ételeket a desszerteket, és a süteményeket.

Sok stressz és feszültség ...

Továbbá, csökkentse a stresszt és a depressziót. Kellemetlen helyzetek, különféle otthoni és munkahelyi teendők is kiválthatják, hogy egyáltalán nem lesz erekciója, vagy ha mégis, akkor is csak rövid időre. Elképzelhető, hogy nehéz lesz, de a problémák leküzdésére hasznos lehet a mély légzés és a relaxáció.

A hosszú távú stresszhelyzetek serkentik a kortizol hormon szintjének emelkedését, amely részt vesz a vér tesztoszteron-szintjének csökkenésében. Normális esetben az enzimek kontroll alatt tartják a kortizol hormont (a fehérjék felgyorsítják a kémiai reakciókat a szervezetben). Azonban, ha a feljebb említettek ellenkezője történik, problémák lépnek fel az erekcióval, ami nagyon kínos lehet minden férfi számára.

Alacsony tesztoszteronszint ...

A jó és a minőségi erekcióval kapcsolatban ne felejtsük el, hogy a megfelelő tesztoszteronszint fenntartása elengedhetetlen. A tesztoszteronszint 40 éves kor betöltése után egyre csak csökkenni fog, körülbelül évente egy százalékkal.

Különféleképpen is megnyilvánulhat, talán a leggyakrabban úgy, hogy elveszik a nemi vágy és a szexuális öröm, amivel eddig korábban nem volt semmilyen problémája. A megoldás továbbra is az lehet, ha felkeresi orvosát, vagy a Zerex táplálék-kiegészítőinkhez fordul. Honlapunkon biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.

Vigyázzon a helytelen gyógyszerekkel és azok mellékhatásaival ...

Még egy utolsó dolgot szeretnék kiemelni, mégpedig azt, hogy ne becsüljük alá a gyógyszerhez mellékelt tájékoztatót, ha már szüksége van rá. Olvassa el mindet figyelmesen. Ha nem olvassa el, problémái lehetnek belőle, kihathat az egészségére és a merevedésére. A magas vérnyomásra és a koleszterinre való gyógyszereknek számos mellékhatásuk van és negatívan befolyásolják a merevedést. Mindig van esély a változtatásra, ha ilyen gyógyszert szed.

Beszélje meg orvosával és szükség esetén változtassanak a jelenlegi gyógyszeres kezelésen. Ne aggódjon, mindig van lehetőség a változásra. Fontos, hogy Önnek kell akarnia, és kitartani mindaddig, míg minőségi és jó merevedése nem lesz.
 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow