Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

A korai magömlés csak a fiatalok problémája? Egyáltalán nem!

A cikk szerzője: zerex.hu 31.10.2018 00:00 A korai magömlés csak a fiatalok problémája? Egyáltalán nem!

Bár azt gondolná az ember, hogy csak a fiatal és tapasztalatlan férfiakat érinti, akik még csak tanulják irányítani a testüket, éppen az ellenkezője igaz – a korai magömlés minden korosztályt érint. A statisztikák azt mutatják, hogy a korai magömlés a felnőtt férfiak mintegy 20% - át érinti (18 év). Nemcsak a férfiak, hanem azok partnerei is aggódnak, akiknek a frusztrációja a szexuális és a partneri kapcsolatok romlásához vezet.

Mi okozza a korai magömlést?

Sok oka lehet:

  • partner tapasztalatlansága
  • stressz, idegesség és pszichikai nyomás
  • gyors és kaotikus légzés
  • fáradtság
  • túl sok izgalom (új partner, szex egy szokatlan környezetben, például nyilvánosság előtt stb.)
  • túl rövid kantár a péniszen
  • sérülések / műtétek következményei
  • fityma-, epehólyag, húgyhólyag-, vagy prosztatagyulladás
  • túlságosan érzékeny idegrendszer.

Vannak hatékony módszerek az ejakuláció késleltetésére?

Igen, de ez hosszú távú futás. Gyakorlással lehet tapasztalatot szerezni - rendszeres szexre és türelmes partnerre lesz szüksége.

  1. Ne vigyük túlzásba a maszturbációt – helyette Kegel-gyakorlatokat, vagy más pénisz- és a medence erősítő gyakorlatokat tornázzon (próbálja ki a Master-Johnson-módszert).
  2. Készüljön fel tudományosan: tanulmányozza az irodalmat (pl. tanulmányokat a tantrikus szexről), és fedezze fel saját lehetőségeit. Talált egy érdekes és ígéretes szexuális pózot a Kámaszutrában? Próbálja ki minél hamarabb!
  3. Csináljon szüneteket. Nem kötelező „lefutni az egész távot egyszerre” - ne féljen szüneteket tartani, amelyek alatt légzés-relaxációs gyakorlatokat tud végezni (pl. a 10-1-10 technika: 10 másodpercig lélegezzen a rekeszizomba, 1 másodpercig tartsa vissza a lélegzetét, a kilégzés 10 másodpercig tarson).
  4. Szedjen rendszeresen táplálék-kiegészítőket, amelyek javítják a szexuális kondíciót - mint pl. a Zerex EXTRALONG, amely Királydinnye kivonatot tartalmaz, amely támogatja a libidót és a szexuális állóképességet. Online, recept nélkül kapható.

P.S .: Túl sok ez Önnek? A természetes anyagok nem segítenek és aggódik az egészsége miatt? Kérjen időpontot a szexológushoz konzultációra - partnerével is meglátogathatja. Olvassa el mi a különbség az urológus és a szexuológus között.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow