Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

A merevedési zavar minden korosztályt fenyeget

A cikk szerzője: zerex.hu 22.10.2018 00:00 A merevedési zavar minden korosztályt fenyeget

Manapság a férfiak próbálkozhatnak ahogyan csak akarnak, a merevedési zavar váratlanul és minden korosztályt érintve jöhet. Ha nehézségek merülnek fel, mindig van megoldás is. A merevedési zavar, vagy impotencia komoly probléma a férfiaknál, amelyet hatékonyan és nagyon gyorsan kell megoldani. Cikkünk következő részében részetesebb információt adunk a merevedési zavarokról, valamint azokról a férfiakról, akik a legtöbben szenvednek benne.

Idősebb korban lévő férfiak

Az idős férfiak merevedési zavarainak fizikai okai vannak. Leggyakorabban sérülések, betegségek, valamint gyógyszerek és tabletták mellékhatásaként jelentkezik. Nagyon veszélyes a péniszhez vezető idegek sérülése, amely megbénítja a tökéletes véráramlást a nemi szervekbe. Bizonyított, hogy a problémák a növekvő életkorral egyre csak gyarapodnak. A 40 éves férfiak 10 százalékát, a 65 éves férfiak egészen 25 százalékát érinti. Az erektilis diszfunkció azonban nem feltétlenül kapcsolódik a férfiak öregedéséhez.

Merevedési zavar és fiatal férfiak

Ha azt gondolja, hogy az erektilis diszfunkció a fiatal férfiakat nem érinti, nagyon is téved. A magas vérnyomás, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek még fiatal korban is okozhatnak erekciós problémákat. A merevedési zavarok a férfiak minden korosztályát érintik. Nem számít, hogy a férfi 20, 40 vagy akár 60 éves, életkortól függetlenül sajnos minden korosztály szenvedhet benne!

Férfiak fizikai problémákkal

Amint azt korábban már említettük, a fizikai problémákkal küzdő férfiak hajlamosabbak a merevedési zavarra. Olyan betegségek, mint a vesebetegségek, a krónikus alkoholizmus, a szklerozis-multiplex, a magas vérnyomás, a merevedési zavarok akár 70% -át is okozhatják. Ne felejtsük el a cukorbetegséget, amely a megbetegedések 35 és 55 százalékáért felelős.

Férfiak és pszichológiai tényezők

Azok a férfiak, akiket sok stressz és feszültség ér, valamint depresszióval és alacsony önbizalommal rendelkeznek éppúgy hajlamosak a merevedési zavarokra.

A férfiak életmódja

A dohányzás, az elhízás, vagy más rossz szokások is okozhatnak merevedési zavarokat. Ez különösen azért van így, mert ezek a feltételek hátrányosan befolyásolják a vénák véráramlását.

Merevedési zavar kezelése

Mivel a merevedési zavarok bármelyik korosztálynál jelentkezhetnek, szerencsére minden korosztály esetében kezelhetők is. A kezelés hatása önmagában azonban a férfi korától függ. Először is, a férfinak fel kell ismernie, hogy valamin változtatnia kell, mégpedig a jó irányba! Jó, ha felhagy minden olyan gyógyszer szedésével (ha van ilyen), ami káros hatással lehet az erekcióra és az egészségre. Ezután muszály, hogy változtasson az életmódján – megéri egészségesebben élni! És végül megri kipróbálni a természetes készítményekkel való kezelést, például az erekciónövelő tablettákat.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow