Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

A szexpózok váltogatásával meghosszabbíthatja az együttlétet. Hogyan kell csinálni?

16.09.2018 00:00 A szexpózok váltogatásával meghosszabbíthatja az együttlétet. Hogyan kell csinálni?

Biztosan már hallott és olvasott is azokról a "garantált tippekről", amelyek segítségével meghosszabbíthatja a szexuális együttlétet. Azonban nem minden ilyen tipp hatékony és élvezetes mindkét fél számára. Adunk pár tanácsot ahhoz, hogy hogyan hosszabbítsa meg és tegye élvezetessé az együttlétet.

Hosszabb állóképesség az ágyban – mit ne csináljon

Van egy mítosz, amely még mindig terjed azon férfiak körében, akik a hosszabb együttlét után sóvárognak, mégpedig, hogy szeretkezés során a férfi egy aszexuális, vagy egy unalmas dologra gondol. Ötletek egy excel táblázatban a munkahelyen, vagy a "b" betűvel kezdődő kiválasztott szavakra való összpontosítás először egyszerű és kényelmes módjának tűnik az együttlét meghosszabbítására. De az igazság az, hogy ez a technika a szexuális öröm elvesztéséhez vezet. A közösülés előtti maszturbáció, vagy érzéstelenítő gélek használata a cél eléréséhez vezethetnek, ám több kárt teszünk velük, mint hasznot.

A pózok változtatásával meghosszabbított szexuális együttlét – a tantra segít

Ha inspirációt szeretne a szexuális öröm maximalizásához, és az együttlét lehető legtovábbi „nyújtásához”, a tantra könyvek ebben biztosan a segítségére lesznek. Ez a régi tanítás felhasználja a szervezet rejtett tartalékait. A tantrikus szex órákig tarthat, és intenzív, egész testű orgazmushoz vezethet, amelyet Ön és partnere sosem fog elfelejteni.

Milyen szexpózokat válasszon?

Inspirációként elolvashatja a Kámaszútra kedvenc szexuális pózainak részletesebb leírását is. Azt nem lehet egyértelműen meghatározni, hogy melyek azok a pózok, amelyek ideálisak a nemi közösülés meghosszabbítására. Valójában sok tényező játszik közre: az Ön és partnere legérzékenyebb erogén zónái, az Ön izgalmi szintje, a pózok népszerűsége, a szeretkezés sebessége és üteme.

Ha hosszú szeretkezésre és intenzív közös csúcsrajutásra vágyik, azt javasoljuk, hogy részesítse előnyben azokat a pózokat, amelyek lehetővé teszik a szemkontaktust. Ezek a szexuális pózok növelik az intimitás érzését. Ezenkívül könnyebb követhető, hogy a partner mennyire van közel a cél eléréséhez.

Mivel a nők általában nehezebben jutnak el az orgazmusig, különösen a „felül a nő” pózot javasoljuk, mivel ezáltal a nő jobba tudja kontrolállni önmagát, és ellenben a népszerű „69”-es pózzal, a szemkontaktus is adott.

Extra tipp

Ha több időt szeretne eltölteni a hálószobában az intim együttlét érdekében, próbálja ki a természetes összetevőkön alapuló hagyományos afrodiziákumokat. A gyógynövények, mint például a királydinnye, a perui maca, vagy a ginseng támogatják a vér áramlását a férfi szervezetében, és stimulálják a libidót. A Zerex Extralong táplálék-kiegészítő formájában szabadon elérhető. A tabletta hatékonyságáról elégedett felhasználók számos referenciáját olvashatja.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow