Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

A tantrikus szex a kulcs a hosszan tartó erekcióhoz

A cikk szerzője: zerex.hu 20.02.2019 00:00 tantrikus-szex

Valami újat, értelmesebbet és izgatóbbat keres partnerével?

Ez mindenféle erotikus segédeszköz, vagy egyéb játékok nélkül is elérhető. A tartós erekció kulcsa a titokzatos tantrikus szexben is rejlik. Az egész testre gyakorolt kedvező hatásával Önt és partnerét is meglepi. Higgyenek a titokzatos tantrában, és néhány órán át tartó fizikai és szellemi élményben részesülhetnek.

Nemcsak hosszú órákon át tartó szexről van szó, ahogyan az emberek gyakran a tantrát értelmezik. Ez a szellem és a test összekapcsolása, finom technikákkal együttműködve, valamint a partnerek közötti intimitás elmélyítése. Meglepi Önöket az egész testre gyakorolt kedvező hatásával. Higgyenek a titokzatos tantrában, és néhány órán át tartó fizikai és szellemi élményben részesülhetnek. Az egyes lépések elárulják, hogyan kell csinálni.

Az előkészítés elsődleges

A tantra világosan elmondja: Ha minél jobb szexet szeretne partnerével, akkor tudnia kell lazítani, és kiélvezni minden egyes eltöltött közös pillanatot. Minél több időt és erőfeszítést fektet bele, annál nagyobb örömre és intenzívebb extázisra számíthat. Csak akkor érheti el ezt a célt, ha elegendő időt szán rá. Bár maga az idő nem elég. Egy szép és bájos környezetet kell kialakítania, amelyben mindketten nagyon kényelmesen fogják érezni magukat.

Lepje meg partnerét azzal, hogy a jövőbeli intim élmény helyszínét előre elkészíti. Választhatja az illatanyagokkal (olajokkal) frissített botokat is, amelyek tökéletesen felfrissítik az egész helységet. Engedjen kellemes és nem túl hangos zenét is. Csak aláfestésnek kell, hallkan a háttérből. Ne felejtse el elkészíteni az ágyat, ahol a testük egybeolvad, egyrészt a partnere hosszú távú erekciójáért, mind a tantrikus szex hatása miatt.

Alakítson ki egy kellemes környezetet, amelyben mindketten jól fogják magukat érezni. Készítse elő a következő intim élmény helyét, békésen az ágyban, vagy a padlón egy pokrócon. Ne feledkezzen el a szép paplanokról és párnákról sem.

Választhat illatos botokat, vagy gyertyákat is, amelyek tökéletesen felfrissítik az egész helységet. Rózsa, jázmin, ylang-ylang, ezekkel az illatokkal semmit sem ronthat el.

A tantrikus masszázs érintéssel kezdődik

A fő cél az, hogy tökéletesen ellazuljon az Ön, valamint partnere teste is. Kezdjék meztelen testük kölcsönös megérintésével különböző módon és intenzitással. Engedje, hogy partnere maximálisan megnyílhasson és ellazuljon. Próbálkozzon gyengéd érintéssel, az ajkakkal, és próbáljon a kezei helyett valami izgalmasabbal érinteni - mint például tollal. Lassan körözzön végig partnere testén, majd gyorsítson. Az erekciónak nem szabadna sokáig váratnia magára. Ne vigye túlzásba a körözést. Az érintéseknek és mozgásoknak gyengédnek és élvezetesnek kell lenniük.

Javasoljuk, hogy a masszázs során fentről lefelé haladjon. Az intim helyeknek a masszázs részének kell, hogy legyenek. Ne csak a fizikai érintésről gondoskodjunk, hanem az energiaáramlásról is. Próbálják megölelni egymást: álljanak, vagy üljenek le egymással szemben, és határozottan öleljék meg egymást. Ez lehetővé teszi az energiaáramlást és erősíti az intimitást.

Ellenőrizze a légzését, és tartsa nyitva a szemét

Tartsa ellenőrzés alatt a légzését és a mozdulatok sebességét. Lélegezzen békésen és lassan, akkor lélegezzen, amikor a partnere kilélegzik, és fordítva. Ennek köszönhetően mélyebben át tudja érezni partnerét. Minél lassabban lélegzik és mozog, annál hosszabb erekcióra, és annál intenzívebb orgazmusra számíthat a legvégén. Bár egyszerűnek tűnhet, de az intim kapcsolat során végig a partner szemébe nézni nehezebb, mint gondolná. A szemkontaktus a "kapcsolat" során a partnerek összekapcsolódásának az alapja. Összpontosítsanak egymásra és élvezzék a pillanatot.

Nem orgazmus, hanem minőségi ellazulás

A tantrikus szex valódi élményének nem a partner kielégítése kell, hogy legyen (mégha többször is átéli egy éjszaka alatt), hanem mindenekelőtt az igazi ellazulás. A tantrikus szex alapja a test és az elme meditációja és relaxációja. Egyik célja, hogy akkor késleltesse a csúcspontot, amikor a legjobban izgatott. Hogyan érheti el ezt a legjobban? Felhasználhatja a "legjobbkor befejezni" gyakorlatot, és ismételje meg annyiszor, ahányszor partnere bírja. Ha észreveszi, hogy partnere közelít az orgazmushoz, álljon le az izgatásával. Folytassa egy kis idő elteltével, és ismételje meg annyiszor, ahányszor csak lehet. Késleltetéssel olyan gyönyört élhet át, amilyet még soha nem tapasztalt.

A tantrikus szex segít a korai magömlés problémájában

A tantrikus szexet olyan férfiak is élvezhetik, akik a korai magömlés problémájával küzdenek. Itt nem a teljesítményen van a hangsúly, amely nagy mértékben megszünteti a kudarctól való félelmet. Gyakorlással hosszabb lesz a testi kontaktus, és mindketten fogják tudni, hogy mi a dolguk. A nők élvezni fogják az előjátékra szánt figyelmet, a férfiak intim órákat élhetnek át partnerükkel.

Nem kell félnie időt szentelni az új és ismeretlen dolgok felfedezésére, amelyek érdekesebbek és izgalmasabbak lehetnek. Váratlan kapocs jöhet létre Önök között, ami végső soron erősebb és boldogabb párkapcsolatot eredményezhet.

Bemutattuk azokat a módszereket, amelyekkel elérheti a férfinál a hőn áhított hosszan tartó erekciót, és egyidejűleg a nagyobb gyönyört is. Mindkét cél kulcsa a tantrikus szex.



tantrikus szex erekció
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow