Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

Az erekció zavarainak diagnosztizálása megelőzésként működik

15.10.2018 00:00 Az erekció zavarainak diagnosztizálása megelőzésként működik

Merevedési zavar, nagyon kellemetlen dolog. Az erekciós diszfunkció korai felismerése bármely életkorban hatékony megelőzés. Az alapos orvosi vizsgálatot azonban nem kerülhetjük el. A problémák és a betegségek okainak azonosítása sok esetben sokat elárulhat az egészségünkről és az intimitásról. Uraim, többé már ne becsüljük alá az erekciós zavaraink diagnosztizálását, kezdjük el komolyan venni a megelőzést és ne mellőzzük az orvoslátogatást sem. Végül is olyan vizsgálatról van szó, amely csak segíthet nekünk ...

Erekciós rendellenesség és orvosi látogatás

A merevedési zavar, és az erektilis diszfunkció többszörös visszatérő betegségek összetevője és tünete. Több, mint valószínű, hogy bármilyen intim betegség lehet a szív- és érrendszeri betegségek, vagy a cukorbetegség előfutára. A merevedési zavar az egyik legfontosabb mutató, amely bizonyos betegségek jelenlegi állapotának romlását jelzi. Ebben az esetben elmaradhatatlan az orvosi látogatás. Az orvos nem tudja megmagyarázni a merevedési zavarokat, az erekciós zavarokat anélkül, hogy megfelelő intézkedéseket tenne. Ez az állapot alábecsülését jelentené. Az orvos feladata, hogy minden szükséges vizsgálatot elvégezzen a betegség szerves okainak elemzésére. A megelőző vizsgálatokban részt vevő orvosok a merevedési zavarok diagnosztizálására irányuló tevékenységüket célozzák meg. Ez a módja annak, hogyan tárják fel súlyos betegségeit, miközben elősegítik magát a kezelést.

Már tudja, hogy meg kell tennie az első lépést, de milyen lefolyása is van az orvoslátogatásnak?

Közvetlenül és nyíltan

Mint már tudjuk, a merevedési zavarok részletesebb diagnosztizálása orvosi látogatás nélkül nem történik meg. Ne féljen az orvosára hagyatkozni. Legyen egyenes és nyitott, amikor erekciós problémáiról beszél.

Néhány alapvető kérdés

Kezelőorvosa fel fog tenni néhány kérdést (még intimebbeket is), hogy meghatározza a diagnózist. Milyen kérdésekre számíthat?

Mióta vannak erekciós problémái? Dohányzik? Fogyaszt alkoholt? Rendszeresen vagy alkalmanként kezel bármilyen betegségét? Van-e súlyos betegsége? Milyen gyakran szexel? Mi volt a szexuális élete, mielőtt merevedési problémák merültek fel? Mikor jelentkeztek az erekciós problémák? Beszéljen az erekciójáról. Átesett valamilyen műtéten a közelmúltban ?

Mérés, felmérés, valamint vér- és vizeletvizsgálat következik

Az orvosi kérdéseket követően a vérnyomás és a pulzus mérésére számíthat, valamint a spermák és a pénisz vizsgálatára. Ezenkívül vér- és vizeletvizsgálat következik. A vért és a vizeletet később részletes laboratóriumi vizsgálatok alá vetik. Meglepődött? Ez tényleg minden.

Még mindig úgy érzi, hogy Önt ez nem érinti, és hogy nem birkózik meg vele?



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow