Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

Valóban kicsi a péniszének a mérete? Ez az átlagos pénisz hossz

A cikk szerzője: zerex.hu 30.11.2020 00:00 ez-az-atlagos-penisz-hossz

A férfiak hímvesszejét érintő érzékeny kérdés: nem túl kicsi a mérete? Milyen hosszú egy átlagos hímvessző?

A férfiak naponta több alkalommal kerülnek vele kapcsolatba, ezért nem lehet csodálkozni azon, hogy felmerül a hosszméret taglalásának a kérdése. A megfigyelés eredménye gyakran csalódást okoz. Mi a véleménye erről? Bánkódásra ad okot?

A férfiaknak okuk van rá, hogy foglalkozzanak a hímvesszejük méretével. Vagy nem?

A hímvessző méretének értékelése jelentősen befolyásolhatja a férfi önbizalmát és a saját magáról alkotott képet. Ha a férfi nyugalmi állapotban kicsinek tartja a hímvesszejét, szorongás jelei mutatkozhatnak meg rajta. Ez az egyénnél akár merevedési zavart is okozhat. Sok esetben azonban – helytelenül –  nem foglalkoznak azzal, hogy az általuk elképzelt normális méretű hímvessző hogyan egyeztethető össze az átlagos mérettel és miként tekint erre a partnernője.

A nők az eredményre figyelnek

Általában a nők kielégítéséhez semmi szükség nincs arra, hogy a férfi alsónadrágjában egy hatalmas méretű hímvessző foglaljon helyet. A nők a szex minőségét általában más szempontok szerint mérik, mint a férfiak, ide tartozik pl.: 

  1. a nemi aktus előjátékkal/előjáték nélkül kezdődött,
  2. az előjáték módja elősegítette/nem segítette elő a hüvelyi nedvesedést,
  3. a szex egészében véve kellemes volt/nem volt kellemes
  4. A partner figyelembe vette/nem vette figyelembe, hogy a közösülés kellemes volt a nő számára, és mi izgatja fel,
  5. A férfinak sikerült/nem sikerült kielégíteni a partnerét (vagy többször is),
  6. A közösülés után megmosakodott és távozott / tovább maradt és kényeztette vagy beszélgetett a partnernővel.

A hímvessző méretére ugye semmilyen utalást nem talált ezek között a szempontok között?  Kutatások is megerősítik, hogy ha a nő egyáltalán érdeklődik is a hímvessző méretéről, az többnyire annak vastagságát érinti.

Tippünk: Bántja, hogy időnként csődöt mond a szeretkezésnél és a jövőben szeretné elkerülni az ilyen kudarcokat? A Zerex Classic tabletták pozitív hatással vannak a merevedésre, a szeretkezési teljesítményre és a nemi élet minőségére.

A statisztikák a következőket közlik az átlagos péniszhosszról:

Az európai férfiak esetében az átlagos méret 13,2 cm. Meglepetést okozott Önnek ez a méret? Számos férfi a nemi szervének a méretét a 15 cm-hez viszonyítja plusz vagy mínusz toleranciával. (Természetesen, tudni kell helyesen lemérni.) A nagy hímvesszővel rendelkező férfiak általában büszkék az adottságukra, ami azonban kedvezőtlenül mutatkozhat meg a teljesítményükben. Ha tehát azt gondolják, hogy a nagy hímvessző méret a legfőbb adottság és a nők sorban ájuldozni fognak annak már a látványától is, nagy tévedésben élnek.

A kisebb hímvesszőméret arra ösztönözhet, hogy elképzeljük, vagy áttanulmányozzuk, hogy mi tetszik a nőknek az ágyban és hogyan változtathatjuk előnnyé a „hiányosságunkat“. A nők kielégítése iránti őszinte érdeklődés a legerősebb vágyfokozók közé tartozik.

Tippünk: Korai magömlés nélküli, kiváló teljesítmény elérésében segíthet a Zerex Extralong. Azoknak a férfiaknak javasolt, akik a korai magömlés problémájával küzdenek - a nemi aktus meghosszabbítására szolgál, növeli a szexuális vágyat.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow