Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Ezt a 6 dolgot tudnia kell a szexről 40 éves kora előtt!

09.09.2018 00:00 Ezt a 6 dolgot tudnia kell a szexről 40 éves kora előtt!

A harmincasok csoportjába tartozik és közeledik a negyedik x-hez? Nincs mitől félnie – a szexuális életnek negyven után még közel sincs vége. Épp ellenkezőleg, sokan állítják, hogy éppen ekkor kezdődik. A 40-es utáni szexet sokkal jobban is élvezheti – egy halom tapasztalatot szerzett már és tökéletesen ismeri a saját testét. Vannak viszont bizonyos dolgok, amelyekről lehetséges, hogy eddig fogalma sem volt...

A nők is maszturbálnak

A 40-es nők is maszturbálnak. Ha Ön csinálja, miért ne csinálnák a nők is? A 40-es és 50-es nők közel 50 %-a legalább havonta egyszer szexuális segédeszköz után nyúl (például vibrátor formájában).

Itt az idő a véget vetni a tettetésnek

A negyven feletti hölgyek nem fogják tettetni az orgazmust. Ebből a kínos praktikából már kinőttek. Ehelyett egyenesen megmondják Önnek, mit és hogyan szeretik a legjobban.

Optimális frekvencia

Ha kielégítő szexuális életet szeretne, elég, ha csak hetente egyszer szeretkezik – éppen ez az optimális gyakoriság (egy 15 000 pár bevonásáal végzett tanulmány szerint). Azok a párok, akik ritkábban szeretkeztek, a kapcsolatban kevésbé voltak elégedettek, viszont a párok, akiknek hetente kétszer szexeltek, nem érezték magukat kétszer annyira elégedettnek.

40-es utáni szex komplexusok nélkül

A negyvenesek nem „fejtegetik“ és nincs szükségük vonzerejük bizonygatására. A szép fehérnemű, smink, szőrzetigazítás és további divatos dolgok ebben a korban veszítenek fontosságukból – sokkal nagyobb a hangsúly a kölcsönös szimpátián és kémián. Éppen negyvenen túl sok nő hagyja maga mögött a narancsbőr okozta gátlásait és a férfiak felfedezik, hogy sokkal könnyebb alfahímnek lenni, mint azt 25 évesen hitték.

Hirtelen minden könnyebben megy

Sokkal könnyebben lesz partnerének orgazmusa – ennek oka egyszerű és prózai. A női orgazmus bonyolultabb mint a férfi és 40 éves kor körül a nők többsége tudja, mi jó neki és hogyan elégülhet ki leggyorsabban.

Alacsonyabb tesztoszteronszint

A negyven év feletti férifakat merevedési zavar kínozhatja. Ezt a férfi nemi hormon, a tesztoszteron természetes csökkenése okozza, amely a libidóért és a szexuális teljesítményért felelős. A szexuális vágy elvesztésének és az erekcióproblémáknak időben elejét veheti, ha az évek előrehaladtával átalakítja életmódját: csökkenti a stresszt, egészségessé teszi életvitelét, feladja rossz szokásait (dohányzás, alkohol, túlzott koffein) és elegendő időt tölt mozgással (beleértve az „egészséges mozgást egészséges testtel“).

Tipp: ha negyven év felett is formában akar maradni, javasoljuk a királydinnyét tartalmazó Zerex Ultragold természetes alapú tabletták kipróbálását, melyeknek köszönhetően folyamatosan magasan tarthatja tesztoszteronszintjét. A Zerex hitelesített tabletták szabadon elérhetőek online.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow