Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Felejtse el a megszakított szexuális kapcsolatot. Így hosszabban és teljesebben fogja élvezni a szexet

05.08.2018 00:00 Felejtse el a megszakított szexuális kapcsolatot. Így hosszabban és teljesebben fogja élvezni a szexet

Sok embert nem tud eltántorítani tőle, mások meggyőződtek a megbízhatatlanságáról, és mára már büszke szülők. Miért van annyi szimpatizáns mindkét oldalon? A coitus interruptus-ra, vagyis a megszakított szexuális kapcsolatra gyakran az emberek a nemkívánatos terhesség garanciájaként tekintenek. De hogy is van ez valójában?

A megszakított szexuális kapcsolat előnyei és hátrányai

Előnyök

Ennek az az előnye, hogy nincs szükség fogamzásgátlásra (ami nem feltétlenül a legolcsóbb megoldás), vagy óvszer vásárlásra. Sok ember ellenzi az óvszer használatát, és a következő gondolattal argumentál: "a szex óvszerrel olyan, mint mézet nyalogatni az üvegen keresztül". Azon kívül, hogy a szex ingyenes és nem kell hozzá semmi más, a megszakított szexuális kapcsolatnak nincsenek további előnyei.

Hátrányai

  1. Felbecsülni a megfelelő pillanatot, hogy mikor "abbahagyni" gyakran (különösen a fiatalabb és tapasztalatlanabb férfiaknál) nagyon nehéz.
  2. Közösülés közben a péniszben előváladék választódik ki, amely „biztosítja” a teljes spermaellátást a pete megtermékenyítéséhez, akkor is, ha kevesebb a spermaszám.
  3. A megszakítás közben előfordulhat, hogy a férfi csúcspontjának késleltetése egyidejűleg előidézi a női orgazmus késleltetését, vagy teljes elmaradását.

Amit a statisztikák mondanak

Nincs jó hírünk a megszakított szexuális kapcsolat támogatóinak. A módszer alkalmazása során több mint minden negyedik nő teherbe esik, 27,8% -os arányban. Ez a magas százalék arról árulkodik, hogy a megszakított szexuális kapcsolat a legmegbízhatatlanabb módszer a nemkívánt terhességek elleni védekezésre.

Melyek a megbízhatóbb módszerek?

Termékeny és terméketlen napok

Ebben az esetben a szexuális aktivitások időzítése kulcsfontosságú. Ha nincs szexuális kapcsolata, amikor a ciklusában a legtermékenyebb, akkor kevés, vagy semmilyen esélye sincs a fogamzásra. A módszer megbízhatósága kb. 82%.

Egy tanulmány szerint, amely 1995-ben jelent meg a New England Journal of Medicine-ben, a nőnek van egy hatnapos „termékeny ablaka”, amely során ha védekezés nélkül létesít szexuális kapcsolatot, akkor nagy valószínűséggel teherbe is esik. Ez a hat nap az ötödik nappal kezdődik, és az ovuláció napján végződik. Az átlagos 28 napos ciklusú nőknél, akiknek a 14. napon van a peteérése, a termékeny ablak a kilencediktől a tizennegyedik napig érhető el.

Az óvszer megbízhatósága

Napjainkban kiváló minőségű óvszert állítanak elő, amelyek nagyon vékonyak és egyik partnert sem fosztják meg a szex élményétől. Statisztikailag csak nagyon kis esély van a terhességre, és az óvszer 98% -os sikert arat. Megeshet azonban, hogy lecsúszik, ezért szükséges "felügyelni", hogy ez ne történhessen meg.

Hormonális fogamzásgátlás

Bár gyakrabban szükséges a nőgyógyász látogatása, és a nők egy része nem kerüli el a mellékhatásait, mégis a hormonális fogamzásgátló használatának aránya nagyon magas, 99% -os. Fontos azonban, hogy ne feledkezzen meg a megfelelő időben bevenni a tablettát. Használata során nagyon kevés nő esik teherbe, gyakran az elfelejtett tabletta miatt.

Hogyan lehet hosszú ideig élvezni

Ha Ön a megszakított szexuális kapcsolat módszerét használja a férfi csúcspontjának késleltetésére, akkor ebben az esetben számos jobb módszer létezik a teljesítmény meghosszabbítása. Annak érdekében, hogy elég hosszú és kielégítő szexet élvezhessen, használhatja a Zerex Extralong tablettákat. Összetevői kedvező hatással vannak a hosszabb közösülésre, a jobb szexuális életminőség elérésére, a merev erekcióra és a férfi teljesítményére az ágyban. Hagyományos gyógynövényekből nyert koncentrált kivonatot és fontos, természetes alapú aminosavakat tartalmaz.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow