Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Felejtse el a sablonos tanácsokat. Tudjuk, hogyan kell újraéleszteni a kapcsolatot

A cikk szerzője: zerex.hu 06.02.2019 00:00 szex-es-kapcsolatok

Annak érdekében, hogy kapcsolata hosszú ideig fennmaradjon, tudnia kell, hogy mire van a kapcsolatának szüksége. Kezdetben nagyon egyszerű - egy csók, egy kis figyelem és szex mindenhol, ahol csak az eszébe jut, és minden úgy megy, mint a karikacsapás. De vajon tudja-e, hogyan lehet újjáéleszteni egy többéves kapcsolatot?

Természetes, hogy a gyerekek megjelenésével, a munkahelyi-, vagy egyéb feladatokkal járó kötelességek miatt egyre jobban eltűnik a kapcsolatból a szenvedély és a figyelem. Belehajszolja magát a mindennapi rutinba, elkényelmesedik, és idővel elkezd unatkozni a kapcsolatban. Most felejtse el az olyan elcsépelt tanácsokat, mint például a közös kirándulás, vagy új szexjáték beszerzése. Adunk néhány olyan tippet, amilyet (nyilvánvalóan) még senki sem adott Önnek. Kezdjük a lazábakkal.

Lelkesedéssel ünnepeljük a jó híreket, még ha kicsinységekről is van szó

A tudósok felfedezték az erős kapcsolatok építésének rejtélyét, és nemcsak partnereikkel. A tudományos kifejezése - aktív konstruktív válasz. Működése annyira értékes és bizonyított, hogy még az amerikai hadsereg is tanítja. Pozitív, és valódi érdeklődés-felkeltéséről van szó, ha a másik személy jó híreket, vagy nemrég aratott sikert oszt meg velünk. A kapcsolat a támogatással mélyül el. A Harvard Egyetemmel együttműködő cég, az Oktatás Intézménye (Institute of coaching) érdekes megállapításra jött rá. Azok a párok, akik megünneplik egymás jó hírét (még a kicsiket is), hosszabb ideig maradnak házasságban, mint azok, akik nem. A partnerek közötti kapcsolatokat ez az egyszerű gondolat erősíti meg. Nem lenne jó, ha az elért eredményeinket anélkül oszthatnánk meg másokkal, hogy azon aggódunk, hogy a közelünkben lélő emberek hogyan reagálnak? Nem lenne jó, ha tényleges kíváncsiságot és mély elkötelezettséget érezhetnénk partnerünk felől, hogy elértük céljainkat?

A körülöttünk élő emberek reagálhatnak a téma megváltoztatásával, az üzenetünk megtagadásával, vagy egy kritikus megjegyzéssel, amely csökkenti annak értékét. Ezért gondosan mérlegelje, hogyan fog reagálni a partnere pozitív híreire. Az aktív konstruktív válasz magában foglalja a másik személy örömének felismerését, és ez így hangzik: "Tudom, hogy mennyire fontos ez neked, megérdemled. Hogyan érzed magad?" Érdeklődjön!

Frissítse fel szexuális életét

Az egészséges szexuális élet a bizalmas kapcsolat egyik legfontosabb eleme. Amikor a nemi élet minősége elkezd csökkenni a hosszú távú kapcsolatokban, a kapcsolat röviddel ezután következik be. Ha Önnek és partnerének problémái vannak, akkor vegye komolyan a figyelmeztető jelzéseket, és kezdjenek el beszélni a problémáról. Eljuthatnak ahhoz, hogy mi az ami hiányzik a kapcsolatból, amire szükségük van.

Hagyjon fel a régi szokásokkal

Ha meg akar szabadulni az örökös hálószobai rutintól, fordítsa visszájára a dolgokat. Mit jelent ez? Ha a szexuális játékai a "születésnapi", vagy a "karácsonyi szex" -re korlátozódnak, sürgősen lépnie kell, és még ebben a tizenkét órában kezdjen el cselekedni. Ellenkező esetben nemcsak a szexuális élete bánja, hanem a kapcsolata is.

Menjen el egy erotikus vásárba

Izgalmas műsorok, "játékújdonságok", szexi fehérneműk, mindenki megtalálja azt, ami után a szíve "vágyik". A kínálatba beleborzongunk, ami mindenkiből mást és mást idéz elő, a lényeg, hogy megtaláljuk azt, ami hiányzik.

Ösztönözze és lepje meg másik felét afrodiziákummal

Azzal érvel, hogy erekciója már nem olyan, mint régebben? Szerencsére a piac számos olyan lehetőséget kínál, amire éppen szüksége lehet. Ebből a célból léteznek az erekciós tabletták, amelyek természetes afrodiziákumok. Elegendő néhány izgalmas inger, és rátérhetnek a tárgyra. Ahogyan a férfiak, a nők is megtalálják azokat az afrodiziákumokat, amelyek növelik a szexuális étvágyat, ösztönzik a libidót és fokozzák a szexuális kiteljesedést.

Próbáljon ki magasabb szintű felnőtt szórakozási lehetőségeket

Lépés a bátrabbak számára. Látogasson el egy pornómoziba, ahol együtt nézhetnek pikáns filmeket. És nem csak azt. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy a párok (vagy csoportok) - akik talán a film hatására – a mozitól elkülönítve szórakozhassanak. Vonzza a szex hármasban, swingerben, vagy gangbangban? Mondja el a partnerének. Mi van, ha titokban ő is vágyik rá, és mindketten feleslegesen készülődnek a közös élményre?

Végül változtasson a helyszínen

Hagyjon fel az előítéletekkel, és menjen el egy olyan helyre szexelni, ahol eddig még sosem volt. Húzza be partnerét egy próbafülkébe a boltban, vagy az uszodában, csinálják az autópályán a pihenőhelyen. A fantázia ebben az esetben határtalan.



szex és kapcsolatok megnövekedett szexuális libidó
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow