Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Afrodiziákumok

Guarana: potencianövelő gyógynövény, amelyet nem szabad kihagyni

A cikk szerzője: zerex.hu 03.12.2018 00:00 Guarana: potencianövelő gyógynövény, amelyet nem szabad kihagyni

A potencianövelő gyógynövények és afrodiziákumok az ősi dél-amerikai indiánoktól ismertek. A potenciát serkentő gyógynövények hozzájárultak a szexuális életképesség fenntartásában egészen idős korig. Ebben a cikkben a Guarana a férfi potenciájára mért pozitív hatásait mutatjuk be. Ez egy gyógynövény, amelyet az élet elixírjának tartanak. Miért is ne használná az Ön partnere is?

Valószínűleg Ön is tapasztalta, hogy nem mindig élvezhet felejthetetlen és minőségi szexuális együttlétet a partnerével. Magasabb életkorban nem szokatlan, hogy a minőségi együttlét egyre  ritkább jelenség. Az életkoron túl ez függ az Ön és a partnere hangulatától is. Mégis hogyan kerülhetjük el ezt a jelenséget, és hogyan élhetünk át újra olyan minőségi és zavartalan szexet, mint amilyet átéltünk fiatal korunkban, vagy a kapcsolatunk elején? Nagyon nehéz kérdés. De lehetséges, hogy elegendő, ha a megfelelő gyógynövényekre támaszkodik. Az egyik leghatékonyabb gyógynövény a férfiak számára a "régi" ismert Guarana.

A Guarana használata

A Guarana (Paulinnia cupana) egy ritka gyógynövény, amely elősegíti a szexuális aktivitást és hatékonyságot. Szexuális erősítőszerként használják, amely idős korban is fenntartja a termékenységet. Ennek a gyógynövénynek a megnevezése a guarani törzstől származik, akik Brazíliában éltek. Főként frissítő és dinamikus hatása miatt használják.

Összetétele és hatása...

A növény alkaloidokat, koffeint és guarint tartalmaz, amelyek kiváló hatással vannak az idegrendszer ingerlésére. A koffein fokozatosan és káros hatások nélkül (pl. gyomorfájdalom, idegesség) szabadul fel, nem úgy, mint amikor több kávét iszik. A Guarana segít a zsírok energiává alakításában, csökkenti az éhséget, javítja a véráramlást és a koncentrációt.

Ha a Guarana nem lenne elég, még mindig itt van a Zerex, amely hatékony gyógynövények kivonatát tartalmazza, és nem csak potencianövelő hatású!



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow