Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Afrodiziákumok

Ki a felelős a nemi vágy elvesztéséért?

A cikk szerzője: zerex.hu 06.12.2018 00:00 Ki a felelős a nemi vágy elvesztéséért?

Lehet, hogy gyorsan eszébe jut a válasz erre a kérdésre. Ki, vagy mi okozza a nemi vágyunk elvesztését? A partnerem. A főnök, aki a munkahelyen úgy elárasztja Önt munkával, hogy már nem marad másra energiája. Az orvos, aki nem tud gyógymódot adni a krónikus fáradtságomra. A szomszéd, aki a hétvégén fúr a panelházban, megkeseríti az életét ... De kinek jutna az az eszébe, hogy tükörbe nézzen, és az okokat önmagában keresse? Igen, az a szörnyű igazság, hogy a nemi étvágytalanságunkat saját magunknak köszönhetjük.

Nemi étvágytalanság - okok

Ismerje meg azokat a leggyakoribb okokat, amelyek a férfiak és a nők számára a szexuális izgalomhoz kapcsolódó nemi problémákat okozhatják.

A libidó csökkenéséért leginkább a következő három ok a felelős:

  1. nem törődünk eléggé testünk egészségével
  2. elhanyagoljuk a mentálhigiénét
  3. nem dolgozunk partneri kapcsolatunkon.

A jó hír az, hogy bármikor tud ez ellen tenni. Itt az ideje, hogy egyszer és mindenkorra végezzen a kifogásokkal. Távolítsa el őket az intim életükből és kapcsolatukból. Kezdjenek el egymással törődni, igazán és teljesen!

Egészség az első helyen

A csökkent nemi vágy hátterében hormonális egyensúlyhiány is állhat, nem diagnosztizált mentális betegség (pl. a depresszió), vagy krónikus fáradtság. Csökkent libidót a szexuális funkciókat gátló gyógyszerek bizonyos csoportjai is okozhatják. Látogassa meg kezelőorvosát, aki pontos diagnózist fog adni, és olyan gyógyszert ír elő, amely nem okoz szexuális átvágytalanságot. A libidó növekedésére jó hatással vannak a természetes táplálék-kiegészítők, amelyek a Királydinnye kivonatát tartalmazzák.

A munka és a magánélet közötti egyensúly

A munka és a személyes élet közötti egyensúly nagyon fontos - 8 órán át dolgozik, így 8 órát kellene eltöltenie alvással és pihenéssel. Szánjon elegendő időt és lehetőséget arra, hogy „feltöltődjön“ energiával, amit a munkahelyen elhasznált. Ha nemcsak hétvégén, hanem minden nap friss és kipihent lesz, akkor a szexuális étvágytalansága, valamint a frusztráció is minden bizonnyal csökkenni fog.

Romantika

Talán már régóta él párkapcsolatban, amibe időközben már a rutin is belopódzott. Lehet, hogy már a szex sem érdekli, amit partnere jogosan ró fel. Mit tehetünk ebben a helyzetben? Változtasson. Látogasson el párjával egy masszázsra, vagy egy tantrikus szemináriumra.

Lapozgassa a Kámaszútrát, vagy vásároljon nem hagyományos szexuális játékokat, amelyek stimulálják a fantáziát. Menjenek el kirándulni és szeretkezzenek szokatlan helyeken. Főzzenek közösen afrodiziákumos ételeket. Mindig mutassák ki szeretetüket és érdeklődésüket egymás iránt. Menjenek el randizni, mint a régi szép időkben – moziba, kávézóba, vagy diszkóba. A jó hangulat és a szexuális étvágy kéz a kézben járnak.

Összefoglalva

Ezek is módszerek arra, hogy intenzívebb szeretkezést és szexet éljenek át. Természetesen nem elég egy héten egy napot szánni "szexuális játékokra". Ha így tesz, egy idő után biztosan megszokottá és unalmassá válik. Új impulzusokat kell vinnie a szerelmi életébe. Ellenkező esetben eltűnik a kapcsolatából a szex, és egyáltalán nem fog hiányozni. Ha pozitívan fog hozzáálni, biztos lehet benne, hogy hiányozni fog, és sóvárogni fog utána.
 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow