Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Nem szexel? Lehet, hogy "szakértői" segítségre van szüksége

23.09.2018 00:00 Nem szexel? Lehet, hogy "szakértői" segítségre van szüksége

Sok férfi szembesül azzal a problémával, hogy már nem olyan a szexuáilis étvágya, mint régen. Ezt okozhatja a növekvő életkor, vagy egészségügyi probléma, de az is lehet, hogy a férfi már nem szereti a társát, és valami újat, tiltottat és csábítóbbat szeretne kipróbálni. Ön melyik kategóriához tartozik?

Egészségügyi szempontból a kihűlt szexuális élet egyik leggyakoribb okának az erektilis diszfunkciót, vagy más szavakkal - a merevedési problémákat - tekintjük. Az 55 évesnél idősebb férfiak többsége szenved merevedési zavarban, de a fiatal férfiakat is érinti, ami számos komoly egészségügyi problémát is magában foglalhat. Semmiképpen sem szabad szőnyeg alá söpörni ezt a problémát, hanem orvoshoz kell fordulni. Azonban, ha az orvos azt mondja, hogy egészségügyi szempontból Ön teljesen egészséges, akkor kipróbálhat különböző természetes alapú táplálék-kiegészítőket is.

Ha az élete nincs rendben ...

A kihűlt szexuális kapcsolat egy másik oka lehet egy ideiglenes mentális probléma, depresszió formájában. Általában pénzügyi bizonytalanság, vagy családi problémák idején jelentkezik. Nincs ok csodálkozásra, az ágyban csak akkor működik a szexuális élet, ha minden rendben van. Ha minden este lefekvés előtt arra gondol, hogy miből fogja kifizetni a jelzáloghitelt, nehéz ráhangolódni a szexre.

Még a férfiak is átmennek a "menopauzán"

A kihűlt szexuális vágyat a tesztoszteron is okozhatja. Mindannyian tudjuk, hogy a nők egy bizonyos életkorban átesnek a menopauzán, ami a női hormonok csökkenését okozza. Ugyanez igaz a férfiakra is. Körülbelül a 40-es éveknél a tesztoszteron termelése csökkenni kezd, és ez nem jelent mást, mint csökkentett szexuális étvágyat.

Megszabadulni a sztereotípiáktól

Ha azonban kizárta a fentiekben említett összes ismertetett okot, már csak egy dolog lehet a probléma. Elkezdett unatkozni az otthoni sztereotípiával, és valami teljesen újat szeretne kipróbálni, valami tiltottat, és izgalmasabbat.

Eszkort és magánszolgálati szakemberek is könnyen elérhetők, akik még a legtitkosabb álmaikat is teljesítik. Mindenki csak a legjobbat akarja magának, mi azonban csak garantálhatjuk Önnek, hogy a tapasztalt szexi lányok kezében szexuális étvágytalansága rögtön elillan.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow