Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Növelni szeretné a partnere szeretkezés közbeni teljesítményét? Próbálja ki ezt a 4 ravasz trükköt!

A cikk szerzője: zerex.hu 21.01.2020 00:00 noevelni-szeretne-a-partnere-szeretkezes-koezbeni-teljesitmenyet

Izgató érintések, repkedő ruhadarabok, ellenállhatatlan szeretkezési vágy. Rövid ideig tartó élvezet után az aktus túl korai befejezése. Ön is tapasztalta már, hogy a partnerének túl korán jutott el az orgazmusig?

Ez gyakran megtörténik, főleg a viszonyuk kezdetén. A feszültséget és a várakozást megzavarhatja a korai magömlés, idővel azonban ez a gond „helyrejöhet“. Mi a teendő azonban akkor, ha ez a kellemetlen állapot rendszeressé válik akár még tapasztalt párok esetén is. 

Az orgazmus egy percen belül beáll

Túl gyors orgazmusról akkor beszélünk, ha a férfi magömlése korábban következik be, mint azt ő (vagy a partnernője) kívánja. Ez a partnernőbe való behatolás utáni egy percen belül megtörténik. Ha ez csak véletlenszerűen, és nem gyakran fordul elő, semmi ok nincs az aggodalomra. Ha azonban ezek az „epizódok“ ismétlődnek, akkor valahol gond van.

Mi erről a szexuológus véleménye?

Dr. Václav Urbánek kifejti, hogy a szex időtartama meghosszabbításának alapvető feltétele a közösülések rendszerességének és megfelelő gyakoriságának a biztosítása. Ha ugyanis az egyes szexuális kisülések között nagy az időtáv (pl. egy hét, vagy még annál is hosszabb idő), az azt következő nemi közösülésnél a korai magömlés felé vezető tendencia léphet fel. Ez nem egészségügyi zavar, hanem fiziológiai törvényszerűség.

Javulást az alábbi módon is el tud érni:

1. Szoktassa rá partnerét, hogy ne feledkezzen meg az előjátékról

Az izgalmi állapotot különböző előjátéki technikák segítségével is meghosszabbíthatja, ami mindkét fél számára több élvezetet nyújt. A nőknek természetüknél fogva több időre van szükségük az orgazmus eléréséhez, ami a tudósok szerint kb. 14 perc. A partnerének ezzel segíthet túljutni a kezdeti izgatottságán és az ismételt kudarctól való félelmén. Szánjon több időt az előjátékra. 

2. Étrend kiegészítők a szexuális aktus idejének meghosszabbítására

Igen, jól olvassa. Az orgazmus túl korai elérése étrend kiegészítők segítségével is kezelhető. A piacon ugyanis beszerezhető a Zerex Extralong tabletta. A termék a hagyományos gyógynövényekből és fontos aminosavakból álló kivonatok rendkívül koncentrált összetételét képviseli, természetes alapon. A készítmény összetevői pozitívan befolyásolják a nemi közösülés időtartamát, növelik a szexuális élet minőségét, erősítik az erekciót és javítják a férfiak teljesítményét a szeretkezéskor.

3. Ne halogassa a szexet!

A kötelességek, a stressz vagy egyszerűen az időhiány lehet az oka annak, hogy a partnerével folytatott szex mellékvágányra kerül. Csalódást okozhat azonban az is, ha mindezek ellenére időt szakít a szeretkezésre, de az túl gyors orgazmussal fejeződik be. Ahogyan azt a szexuológus szakember is kifejtette, a szexben is rendkívül fontos a rendszeresség. Hosszabb kihagyás után gyors orgazmus következhet be, ami sem az Ön, sem a partnere számára nem kívánatos.

4. Megértés és védekezés

Számos férfi küzd a korai magömlés problémájával, amely gyakran összefügg a stresszel vagy a szexuális teljesítmény miatti szorongással. A kedvezőtlen pszichológiai tényezők leküzdésében a nő segítséget nyújthat számára közös relaxációs gyakorlatok végzésével, de akár megfelelő közösülési pózok keresésével is. A magömlést a kondomhasználat is késleltetheti kissé.

Bármely olyan lépés, amivel segíteni tud a férfinak, az Ön hasznára is válhat, a továbbiakban is jól működő partnerkapcsolat formájában.  De legalább a jobb minőségű szex elérésében. Ennyit azért megér, nemde?



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow