Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

Tippek arra, hogy mit tegyünk, ha az erekció nem sikerül. És ismétlődően ...

A cikk szerzője: zerex.hu 04.11.2018 00:00 Tippek arra, hogy mit tegyünk, ha az erekció nem sikerül. És ismétlődően ...

Volt már része kellemetlen helyzetben a szeretkezés alatt, vagy éppen előtte? Igaza van, ez mind semmi, ha összehasonlítja azzal, amikor a férfi legfontosabb testrésze kudarcot vall. Egyszerűen elkezdett "sztrájkolni", és semmi áron sem áll föl. Ebben az esetben nem beszélhetünk erekcióról. És így Ön kudarcot vallott a partnere és a szeretője szeme láttára. Ebben az esetben jól fognak jönni tippjeink, hogyan kell egy ilyen reménytelen pillanatban viselkednie egy férfinak, különösen ha váratlanul éri.

Mi a teendő?

Maga a férfi erekciója néhány esetben nagyon súlyos lehet. Ez bármikor könnyen megtörténhet, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy Önt ez elkerüli. Minden férfival élete során egyszer, vagy akár többször is megtörténhet, miközben lehet, hogy egyáltalán nics rá felkészülve. Igaz, hogy a pénisz csak egy kis testrész, amely bármikor felmondhatja szolgálatát.

Partnere a kezével ezzerrel próbálja felébreszteni férfiasságát az alsónadrágjában, de sajnos semmilyen visszajelzés sem érkezik. Nem történne semmi baj, ha maga a partnere előjátéka nem tartana öt, tíz vagy több percnél tovább. Egy ilyen eset nagyon kényelmetlen lehet az Ön számára. Ha tényleg csak egyszer, kétszer, vagy három alkalommal történik meg, akkor rendben van, mert nem kell, hogy mindig készen álljon a férfi az intim kapcsolatra. Beszélgessen erről a partnerével és meglássa, hogy meg fogja érteni. Vagy nyúljon az alábbi trükkök egyikéhez.

Ha meg akarja szerezni

Minden megváltozik, ha találkozik egy új nővel és eljön annak az ideje, hogy jópontokat szerezzen nála az ágyban. Meg akarja mutatni neki, hogy elsőosztályú szeretője van, és hogy helytáll az ágyban. Csakhogy Önnek merevedési problémája van, és ez nagy probléma. Ez tényleg nagy probléma, de mégis van egy módja annak, hogyan másszon ki belőle, és hogy a jövendőbelijénél ez ne történhessen meg.

Döntsön az orális szex mellett, ami által mindent megadhat partnerének, amit csak kíván. Használja ki nyelvének erejét a teste legérzékenyebb pontján, ami a csikló, és juttassa el az orgazmusig úgy, ahogy még senki más Ön előtt. Biztosan soha nem fogja elfelejteni ezt az orgazmust, és az sem fogja zavarni, hogy nem a péniszével elégítette ki. Biztosan teljes pontszámot fog kapni még akkor is, ha a pénisze még csak nem is álmodott erekcióról, és még csak egy percre sem állt fel.

Válassza az "erotikus" masszázst

De mi van, ha orgazmusa után folytatni akarja? Határozottan utasítja el a szándékát. Magyarázza el neki, hogy a többi "élvezet" a következő alkalommal jön. Ez egy esély arra, hogy egy ilyen kellemetlen pillanattól is olyan hősként jöjjön ki, akire mindig emlékezni fog.

De ha Ön nem nagyon kívánja az orális szexet, akkor válassza az erotikus masszázst. De egy ilyen pillanatban csak idő kérdése, hogy mikor kerül sor magára a közösülésre. A masszázs több időt ad Önnek, igen, de a közösülést nem nagyon kerülheti el. Egyszerre masszírozhatja magát is, így minőségi erekciót érhet el. Önnek magától kell rájönnie, hogy mi esik jól Önnek, és mi segíthet.

Legyen felkészülve a közösülésre

Az igazság az, hogy ennek nem így kellene működnie a tényleges közösülés előtt. A maszturbáció kiölheti a szex utáni vágyat, ami megbosszulhatja önmagát a partnerrel, vagy szeretővel való közösülés során. Annak érdekében, hogy kemény pénisze legyen az alsógatyában, fogadjon "cölibátust". A sok önkielégítés nem árt, de nem csak egy mozgalmas pillanatot tud előkészíteni éppen akkor, amikor a legkevésbé számítana rá.

Ha arra gondol, hogy minden kudarc után félni fog egy másik kudarctól, nos, ez a legrosszabb dolog, amit tehet. Ezért lazítson és gondolja újra a dolgokat. Felejtse el az összes problémát, gondot, és ne gondoljon az újra kudarcra. Ez segít megelőzni azokat a problémákat, amelyek megakadályozzák Önt abban, hogy kellő képpen felizguljon. Ne féljen, és adja át magát az élvezeteknek. Már tudja, mit kell tennie, mégha rögtön, vagy többszörre sem sikerül. Ráadásul, soha ne kezdjen el pánikolni, mert azzal csak ront a helyzeten. Azonban szeretne olyan partnert és szeretőt kapni, akit soha nem fog elfelejteni, természetesen pozitív értelemben.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow