A tesztoszteron alap építőeleme minden  férfinak a bolygón. Éppen a tesztoszteron felelős a sperma termeléséért, a férfi  szőrztetéért, az erekció kialakulásáért, az izomtömeg növeléséért és még a vastagabb hangért is. A tesztoszteron a férfi számára elengedhetetlen hormon, amely nélkül nem boldogulhat. Azonban az élet mit nem akart, az évek során fokozatosan a tesztoszteron szint a tesben csökken.

A tesztoszteron szintje a testben fokozatosan csökken

Az egész folyamat 25 éves korban kezdődik. Ebben a korban van ereje csúcspontján. Elegendő energiája van ahhoz, hogy szexuálisan aktív legyen, és férfiassága határtalan. Ön karizmatikus izomhegy, szeretkezhet nyugodtan egész éjszaka, és szinte az egész testén szőrzet jelenik meg.

És pontosan ebben az időben kezd a tesztoszteron szintje a testben csökkenni. Ez durván 2% évente. Igazán nem sok. Eleinte észre sem veszi. Persze az idősebb korban a különbség észrevehető.

Mik a csökkenő tesztoszteronszint tünetei?

Az izmok hanyatlanak, a szexuális izgalom már nem olyan, mint fiatalabb korban és a spermium már nem olyan minőségi és aktív. Ezek a leglátványosabb jelei a tesztoszteronszint csökkenésének a testben. Ehhez fokozatosan más tünetek is társulnak, amelyek kevésbé észrevehetőek, például a prosztata megnagyobbodása, a haj elvékonyodása, a termékenység csökkenése, és így tovább.

Hogyan növeljük a tesztoszteron szintet?

Ez természetesen számos leleki szövődményt von maga után, például az önbizalom csökkenése vagy még rosszabb, akár a depresszió. Csak néhány ember képes belenyugodni abba, hogy a férfiassága csökken. Ezért sokan keresik a lehetőségeket, hogyan lehet a tesztoszetron szintjét növelni, és továbbra is férfiasnak, vonzónak, karizmatikusnak és izmosnak megmaradni.

Anyagok a tesztoszteronszint növeléséhez

Lehetséges megoldás a szteroidok. Hallottál már róluk. A szteroidokról leggyakrabban a sportolókkal kapcsolatban hallunk. Miről is van szó? Először egy kicsit szakszerűen, majd laikus szemszögből is megközelítjük.

A szteroidok ciklopentano-perhidrofenantrén vagy szterán származékai, amelyek fiziológiailag és farmakológiailag jeletősek. Laikusan megfogalmazva ezek olyan fontos anyagok, amelyek segítenek csökkenteni a tesztoszteronszint csökkentésének káros hatásait a szervezetben.

A szteroidok segítik a csont- és izomnövekedést, a regenerációjukat, szabályozzák a cukor- és fehérje-anyagcseréjét, irányítják az ásványi anyag- és a vízháztartást, valamint a nemi hormonok részhalmaza is, amelyek befolyásolják a szexuális szaporodást.

Miért van a szteroidok körül olyan felhajtás?

Úgy tűnik, hogy a szteroidok a testre jótékony hatatással vannak. Akkor miért van körülöttük ekkora felhajtás?

Az ok nagyon egyszerű – a mesterségesen létrehozottak ugyanis károsak az egészségre, egy csomó nemkívánatos mellékhatásuk van, és egyidejűleg fogyasztásuk függőséghez vezet.

Sőt, ezek használata nem helyes. A sportolóknak ennek köszönhetően természetellenesen mnagyobb izmaik vannak, amivel művileg előnyt szereznek a többiekkel ellentétben. De a sport nem erről szól, ugye? A sportnak korrektnek, rendesnek és igazságosnak kellene lennie. Nem azt szeretnénk látni, hogy a téren csupa Hulk szaladgáljon. Azt szeretnénk látni, hogy az egyszerű emberek is képesek hihetlen célok elérésére.

Hogyan növeljük a tesztoszteron szintet – Természetes kontra mesterséges

Annak érdekében, hogy a szteroid témát ne mellőzzük túl korán, két csoportba kell osztani őket. Kétféle szteroid van a világon: természetes és vegyi. A különbség hatalmas közöttük. A vegyi alapút, azaz a mesterségesen létrehozottakat, már említettük. De mi a helyzet a természetessel? Mi a különbség köztük?

Mi a különbség a természetes és az anabolikus szteroidok között?

  • Vegyi alapú szteroidok

A vegyi szteroidoknak számos nemkívánatos hatásuk van. Pontosan ezek azok, amelyeket a sportolók használnak a teljesítményük javítására. Nagy függőség alakul ki tőlük, amelyet ugyanúgy kell kezelni, mint a kábítószer-függőséget. Ezenkívül a vegyi szteroidok vénykötelesek. Nem lehet megvásárolni őket egy gyógyszertárban vagy egy boltban. És szigorú orvosi felügyelet mellett kell használni őket, különben sok kárt okozhatnak.

  • Természetes szteroidok

Ezzel ellentétben a természetes szteroidok gyógynövények és természetes anyagok keveréke. Nem alakul ki tőlük függőség. Egyszerűen meg lehet őket vásárolni por, tabletta vagy tea formájában gyógyszertárban vagy online. Csakúgy, mint a vegyi alapúak, regenerálják az izmokat, segítenek a csökkenő tesztoszteron szint tüneteinek kezelésében, de a hatásuk nem olyan radikális és gyors, mint a vegyi szteroidoké. Ezen kívül a természetes szteroidok az egyetlen 100%-ig legális anabolikus szteroidok, amelyeket mindenki, beleértve a sportolókat is fogyaszthatnak korlátozás nélkül.

Hogyan pótoljuk a tesztoszteront, hogy ne legyenek kellemetlen mellékhatások?

Az egyik temészetes szteroid a Királydinnye . Ha rendszeresen követ minket, akkor tudja, hogy egy gyönyörű kis, nem feltűnő Európában, Ázsiában, Afrikában és Ausztráiában is honos növényről van szó. Kedvezően hat a a normális tesztoszteron szintre a testben, amely stimulálja a libidót, megelőzésképpen jó a terméketlenségre és az impotenciára, javítja a sperma minőségét, segíti a tartós erekciót, olyan hatásos, mint az afrodiziákum.

A Királydinne hatóanyagát megtaláljuk a Zerex Ultragold tablettában. A Zerex Ultragold vény nélkül kapható étrendkiegészítő, amelyet megvásárolhat az interneten is. Természetes, tanúsítvánnyal ellátott termék, amely fokozza a libidót és a szexuális étvágyat.

Zerex Ultragold hosszantartó használatra alkalmas, erősíti a a férfiasságot és visszahozza a szexuális étvágyat. A Királydinnye hatóanyagát szintén megtalálja a potencianövelő teában, amely kedvezően hat a szexuális teljesítőképességre.