Kamagra

Kamagra

Hatása hasonló a Viagráéhoz. Ismertetőjegye a zöld színe. Tudja Ön, hogy mire kell ügyelni a Kamagra alkalmazásakor?

Milyen típusú gyógyszer a Kamagra?

Ez egy olyan gyógyszer, amely jellemzően a Viagrát helyettesíti. Ugyanolyan dózisú szildenafilt tartalmaz, mint a kék tabletta. Bár gyakorlatilag megegyezik a Viagrával, azonban nem viselheti az üzleti nevét, mivel a gyártóknak nincs megvásárolt joguk. Így a Kamagra a Viagra generikus változata, és 1998 óta működik.

A tabletta a szexuális ingerlés során a hímvessző körüli gyenge izmokra van hatással úgy, hogy megnöveli a vérmennyiséget, ami a barlangos testekbe ömlik, ezzel elősegítve a hímvessző merevedését. Nem szabad elfelejteni, hogy tökéletesen csak a szexuális izgalom esetén működik, amit szexuális ingerléssel érhet el. A Kamagra nem hormon és nem is afrodiziákum. A Kamagra a merevedési zavar kezelésére szolgáló gyógyszer.

A Kamagra hatása

A Kamagra előnye, hogy aránylag gyorsan felszívódik a szervezetben, ugyanis lenyelése után hatása már 30-40 perccel maximálisan érzékelhető. Segíti az erekciót, amit 4 órán keresztül meg is tart.

A Kamagra online értékesítése

A Kamagra különféle formában is megvásárolható. Megtalálható cukorka, pezsgőtabletta és rágótabletta formában. Például Nagy-Britanniában illegális, ahol használatát egyáltalán nem engedélyezték. Nemcsak Magyarországon, hanem több külföldi online áruházban is találkozhatunk törvénytelen értékesítéssel és hamisítványok eladásával.

A Kamagra mellékhatásai

Erre a gyógyszerre is vonatkoznak bizonyos korlátozások. A Kamagrát nem szedhetik szívproblémákkal rendelkező férfiak, és a magas- és alacsony vérnyomásban szenvedő betegeknél sem alkalmazható. Ha már átesett egy infarktuson, vagy alkoholproblémái vannak, kerülje a Kamagra szedését. Rengeteg hamisítvány létezik a piacon.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Zerex Classic
Zerex
Classic
8 995,00 Ft
Zerex
Extralong
10 495,00 Ft
Prostanax
PROSTANAX 7 500,00 Ft