Mit jelent a potencia?

A potencia szó latin kifejezésből származik, jelentése főként hatalom, teljesítmény, képesség, rátermettség, közösülésre való alkalmasság, valamint biológia megtermékenyítésre való képesség.

A potencia szó latin kifejezésből származik, jelentése főként hatalom, teljesítmény, képesség, rátermettség, közösülésre való alkalmasság, valamint biológia megtermékenyítésre való képesség.

Potencia problémák

A férfiak potencia problémái főként lelki problémára vezethetőek vissza. Leggyakrabban a fiatal férfiakat érinti, szexuális életük kezdetén. Leginkább akkor jelentkezik, amikor az aktus során a férfi szorong, ideges, feszült és fél a kudarctól. Számos testi tényező befolyásolja a teljesítőképességet, mint például az elhízás, a magas koleszterinszint, a fáradtság, a dohányzás, a cukorbetegség és egyéb betegségek. Meglepő módon a férfiak egytizedének van merevedési zavara. Kínában még ennél is rosszabb a helyzet, ahol a férfiak 26 százaléka impotens.

Hogyan növelhető a potencia?

Ép testben ép lélek – ebben az esetben is aranyszabály. Ami a szervezetét károsítja, annak káros hatása van a péniszre is.

Az orvosok nem támogatják a dohányzást, nemcsak azért, mert tüdőrákot okoz, hanem mert csökkenti a libidót és a szexuális vágyat is. A túlzott alkoholfogyasztás sem ajánlott. A vörösbor azonban kis mennyiségben pozitívan hat a szexuális életre.

Az idők kezdete óta minden országnak voltak saját afrodiziákumaik. Az egyiptomiak a fokhagymát, a japánok a kagylókat, a kínaiak pedig a ginsenget részesítették előnyben. Ezeknek és más természetes alapanyagú készítményeknek a hatékonysága az idő múlásával beigazolódott és az emberek a mai napig használják őket.

A Zerex Classic természetes alapanyagú készítmény, növeli potenciáját, amely egyéb természetes összetevőkön kívül kakaókivonatot is tartalmaz. A természetes összetételnek köszönhetően a Zerex egy egyedi potencianövelő termék.