Elmex - Junior

Szájvíz 400ml
| VÉLEMÉNYEK

Elmex - Junior

Szájvíz 400ml

Szájöblítő 6-12 éves gyermekek számára optimálisan kiegészíti a fogak és a szájüreg mindennapos ápolását. Egyedülálló, rendkívül hatékony amin-fluoridot tartalmaz, amely összefüggő védőréteget hoz létre a fogak felületén. A fogakat újra ásványokkal tölti fel és hatékonyan védi a fogszuvasodástól - még a fogak közötti résekben is. Megnövelt védelmet nyújt a fogak számára a fogváltás időszakában.

Készleten 1-5 db 2 050,00 Ft
Szállítási módok és becsült szállítási határidők
DPD 29.7.2021
Magyar Posta 29.7.2021
Csomagküldő 29.7.2021
icon

nem tartalmaz mesterséges színezéket és alkoholmentes

icon

rendkívül hatékony amin-fluoridot tartalmaz

icon

megnövelt védelmet nyújt a fogak számára a fogváltás időszakában

Elmex - Szájvíz Junior

Szájöblítő 6-12 éves gyermekek számára optimálisan kiegészíti a fogak és a szájüreg mindennapos ápolását. Egyedülálló, rendkívül hatékony amin-fluoridot tartalmaz, amely összefüggő védőréteget hoz létre a fogak felületén. A fogakat újra ásványokkal tölti fel és hatékonyan védi a fogszuvasodástól - még a fogak közötti résekben is. Megnövelt védelmet nyújt a fogak számára a fogváltás időszakában (az új zománc az újonnan kibújt fogakon), és fokozottan védi azokat a betegeket, akiknél fokozott a fogszuvasodás veszélye a fogszabályozós kezelés során. Kifejezetten alkalmas fogszabályozóval rendelkező gyermekek számára, ugyanis megelőzi a fehér foltok kialakulását. A finom menta íz kifejezetten a gyermekek számára készült. Az adagoló kupak egyszerűsíti és lehetővé teszi a pontos adagolást (10 ml). Az elmex® JUNIOR fogkefével és az elmex® Junior fogkrémmel együtt ajánlott használni, amely a fokozott fogszuvasodás kockázata esetén tökéletes fogápoló rendszernek bizonyul.

Használat

Használja a mindennapos fogmosás kiegészítőjeként. Használata során ne nyelje le a szájvizet, és utána ne öblítse ki a szájat. Elmex® JUNIOR szájvíz felnőtteknek számára és gyermekeknek 6 éves kortól kezdve, amint azt megfelelően ki tudják köpni.

Adagolás

A fogmosás után vagy a fogmosások között öblítse ki a szájüregét 10 ml szájvízzel (ne hígítsa), legfeljebb napi 3 alkalommal 30 másodpercen keresztül. Óvatosan nyomja meg a flakont, hogy a megfelelő mennyiség kerüljön a kupakba (10 ml).

Csomagolás

400 ml


Összetétel:

Fluoridtartalom 250 ppm, olaflurt és nátrium-fluoridot tartalmaz.

Figyelmeztetés:

  • alkoholmentes
  • pH 4,5
  • Nem tartalmaz mesterséges színezéket.
Még nincs kérdés erről a hivatkozás.

Mondja el nekünk a véleményét

Név Vélemény Értékelés

Szeretne többet megtudni erről a termékről?


Legkedveltebb termékek

guaranty

Ingyenes szállítás

Ne felejtse, hogy ha 22000 Ft feletti értékben vásárol nálunk, akkor a szállítás teljesen ingyenes.

Promóciós ajánlatHa valamilyen kombinációt vásárol

Eredeti ár 14 740,00 Ft

Kombináció ára 10 110,00 Ft

Mentés 4 630,00 Ft


minden termék