3x Zerex Ultragold
Mert a tesztoszterontól férfi a férfi!

5/5
Kedvezmény 16 850 HUF + ingyenes szállítás
Hosszú távon hozzájárul az aktív szexuális élet fenntartásához
Alkalmas idősebbeknek is és azoknak is, akik gyermekáldást terveznek
Optimális tesztoszteronszint
Célszerű alkalmazása legalább 3 hónapig javasolt
Természetes afrodiziákumot tartalmaz
Növeli a libidót és a szexuális étvágyat
43 445,00 Ft

A Zerex Ultragold összetétele a hagyományos növények és vitaminok magas koncentrátumú keverékét jelenti, mely elősegíti a nemi kondíciót és vitalitást minden életkorban. A hatóanyagok magas koncentrátumának köszönhetően jótékony hatással van a szaporodó szervek megfelelő működésére. A Zerex Ultragold étrendkiegészítő, mely idősebb és produktív életkorú férfiak számára, kik partnerükkel utódot szeretnének, egyaránt alkalmas.

A királydinnye támogatja a szexuális vágyat és a teljesítményt. Jótékony hatással van a tesztoteron szint normál értékére.

A maca gyökér fenntartja a nemi aktivitást.

A cink hozzájárul a termékenységhez, a megfelelő szaporodási funkcióhoz és a vérben található tesztoszteronszint normál értékének megtartásához.

A Zerex összetétele a hagyományos növények és fontos aminosavak magas koncentrátumú keverékét jelenti.

A Zerex® laboratóriumban tesztelt étrendkiegészítő, s a Szlovák Egészségügyi Hivatal által ellenőrzött termék.

A férfiasságáról való gondoskodás, önbizalom és optimális tesztoszteronszint

1 adag összetétele (2 kapszula):

Egy adag összetétele

Királydinnye, a termés szaponinjainak 40%-os kivonata 300 mg, Maca gyökér (Lepidium meyenii) (a gyökér kivonata 10:1) 200 mg, Kínai kúszómangólia 4%-os kúszómangólia kivonat (Schisandra chinensis) 200 mg, Cink (cink-laktát) (200% RVH) 20 mg, B2 vitamin (riboflavin) (200% RVH) 2,8 mg, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid) (200% RVH) 8 mg, Réz (réz-glükonát) (200% RVH) 2 mg, B12 vitamin (cianokobalamin) (200% RVH) 5 μg, zselatin, titán-dioxid

Adagolás:

2 kapszula naponta (1 kapszula reggel, és 1 kapszula este).

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne helyettesítse vele a változatos étrendet. Táplálkozzon egészségesen. Nem alkalmas gyermekek, váradósok és szoptató anyukák számára. Hatásának ideje egyéni, függ az egyén életkorától, egészségi és lelkiállapotától. Ne használja, amennyiben érzékeny bármely összetevőjére a terméknek. Használata esetén ne fogyasszon alkoholt, a maximális napi adag 2 kapszula. Ez az étrendkiegészítő 18 éven felüli felhasználók számára megengedett, ne használja amennyiben nemrégiben agyvérzése vagy szívinfarktusa volt, vagy alacsony vérnyomással külzd, esetleg más szívproblémákkal rendelkezik.

Az egészségre vonatkozó állítások jegyzéke összhangban áll az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló, 2006. december 20-i 1924/2006 / EK európai parlamenti és tanácsi rendelettel és az azt követő módosításokkal.

A mellékelt termékleírásban vagy az eladó / szállító által bemutatott leírásban szereplő termék hatásai vagy tulajdonságai különbözőek lehetnek az egyes felhasználók számára, ezt különösen befolyásolják a következő tényezők: a termék fogyasztása a termékhez tartozó termékleírással ellentétesen , valamint a fogyasztó egészségi állapota, reakcióját, pszichológiai állapota, életvitele, higiéniai szokásai és általános életmódja.

  • Kedvezően hat a szexuális életre

  • Hozzájárul a lelki béke megtartásához

  • Ezernyi elégedett vásárló Európaszerte

  • Magas koncentrációjú készítmény

  • Összetevők természetes alapanyagokból

  • Laboratóriumban tesztelt termék

Bejelentkezés a vélemény hozzáadásához

(18.8.2018)

Péter

Sokáig haboztam, hogy meg e vegyem, de azt mondtam, hogy az egészségen nem fogok spórolni. Már egy hó elteltével éreztem, hogy ott lent az úgy viselkedik, mint fiatal korában. 65 éves létemre semmi többet nem is kívánhatok. Már ajánlottam barátomnak is.

(24.7.2018)

Levente

Hosszabb használat után, úgy vélem, mint ha az asszonyom szebb lenne :D Évek után is, ismét megjött a vágyam

Még nincs kérdés erről a termékről