Meridol

Szájvíz 400ml
| VÉLEMÉNYEK

Meridol

Szájvíz 400ml

Alkoholmentes szájvíz támogatja az irritált íny regenerálódását. A hatóanyagok egyedülálló, szabadalmaztatott kombinációját (amin-fluorid és ón-fluorid) tartalmazza, amely hosszú időn át távolítja el a bakteriális fogplakk maradványait, és megakadályozza annak megtelepedését még a fogkefével nehezen elérhető helyeken. A meridol szájvíz alkalmas mindennapi használatra.

Készleten 1-5 db 2 200,00 Ft
Szállítási módok és becsült szállítási határidők
DPD 28.7.2021
Magyar Posta 28.7.2021
Csomagküldő 28.7.2021
icon

alkoholmentes

icon

támogatja az irritált íny regenerálódását

icon

támogatja az egészséges szájüreg mikroflóráját

Meridol - Szájvíz

alkoholmentes szájvíz támogatja az irritált íny regenerálódását. A hatóanyagok egyedülálló, szabadalmaztatott kombinációját (amin-fluorid és ón-fluorid) tartalmazza, amely hosszú időn át távolítja el a bakteriális fogplakk maradványait, és megakadályozza annak megtelepedését még a fogkefével nehezen elérhető helyeken. A meridol szájvíz alkalmas mindennapi használatra, különösen ínyproblémák esetén, a szájápolás korlátozott elvégzése esetén és jelentős plakkképződésben szenvedő betegeknél. Támogatja az egészséges szájüreg mikroflóráját és hosszú távú használatra alkalmas. Ezenkívül a rendkívül hatékony amin-fluorid véd a fogszuvasodás ellen.

Használat

Használja a mindennapos fogmosás kiegészítőjeként. Használata során ne nyelje le a szájvizet, és utána ne öblítse ki a szájat. Meridol® szájvíz felnőtteknek számára és gyermekeknek 6 éves kortól kezdve, amint azt megfelelően ki tudják köpni.

Adagolás

Fogmosás után öblítse ki a szájüregét naponta egyszer, kb. 30 másodpercen keresztül 10 ml-rel (= 1 kupak), ne hígítsa. Hosszú távú használatra alkalmas.

Csomagolás

400 ml


Összetétel:

Fluoridtartalom: 250 ppm, olaflurt tartalmaz.

Még nincs kérdés erről a hivatkozás.

Mondja el nekünk a véleményét

Név Vélemény Értékelés

Szeretne többet megtudni erről a termékről?


Legkedveltebb termékek

guaranty

Ingyenes szállítás

Ne felejtse, hogy ha 22000 Ft feletti értékben vásárol nálunk, akkor a szállítás teljesen ingyenes.

Promóciós ajánlatHa valamilyen kombinációt vásárol

Eredeti ár 14 740,00 Ft

Kombináció ára 10 110,00 Ft

Mentés 4 630,00 Ft


minden termék