Philips Sonicare HX9954/57

elektromos fogkefe
| VÉLEMÉNYEK

Philips Sonicare HX9954/57

elektromos fogkefe

Maximális tisztaság a DiamondClean Smart fogkefével. Küszöbölje ki a bizonytalanságot a valós idejű visszajelzéssel és a személyre szabott tanácsokkal – az egészségesebb fogakért és fogínyért, a még hatékonyabb fehérítésért és a friss leheletért. Nem csupán egy fogkefe – teljes körű szájápolási megoldás.

Készleten 1-5 db 105 855,00 Ft
Szállítási módok és becsült szállítási határidők
DPD 25.9.2021
Magyar Posta 25.9.2021
Csomagküldő 25.9.2021
icon

Személyre szabott tanácsok

icon

Intelligens kefefej-érzékelők

icon

Intelligens kefefej-felismerés

icon

5 üzemmód, 3 intenzitási szint

Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9954/57

Maximális tisztaság a DiamondClean Smart fogkefével. Küszöbölje ki a bizonytalanságot a valós idejű visszajelzéssel és a személyre szabott tanácsokkal – az egészségesebb fogakért és fogínyért, a még hatékonyabb fehérítésért és a friss leheletért. Nem csupán egy fogkefe – teljes körű szájápolási megoldás.

Akár 10-szer annyi lepedéket távolít el* az alapos tisztításért

Illessze a fogkefére a C3 Premium Plaque Control kefefejet a mindennél alaposabb tisztítás élményéért. A puha, rugalmas oldalú kefefej sörtéi pontosan követik az egyes fogak felületét, 4-szer nagyobb felületi érintkezést biztosítva***, és akár 10-szer több lepedéket távolítanak el még a nehezen elérhető helyekről is*.

Akár 7-szer egészségesebb fogíny* mindössze 2 hét után

Illessze a fogkefére a G3 Premium Gum Care kefefejet fogínye egészségének fokozására. Kisebb mérete és célzott ínyvonalmenti sörtéi gyengéd, mégis hatékony tisztítást nyújtanak az ínyvonalnak, ahol az ínybetegségek általában kezdődnek. Klinikailag igazoltan akár 100%-kal csökkenti az ínygyulladás esélyét*, és akár 7-szer egészségesebb fogínyt eredményez már két hét használat után.*

Akár 100%-kal több lerakódást távolít el**, mindössze 3 nap alatt

Illessze a fogkefére a W3 Premium White kefefejet a felületi lerakódások eltávolításához és a legfehérebb mosolyhoz. Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy a sűrűn elhelyezkedő sörték alkotta középső folteltávolító betét révén mindössze három napon belül 100%-kal több elszíneződést távolít el.**

Élvezze a hosszan tartó, friss leheletet

Illessze a fogkefére a TongueCare+ nyelvtisztító kefét, és távolítsa el gyengéden a nyelv pórusaiból a kellemetlen szagért felelős baktériumokat. 240 speciálisan kialakított MicroBristles mikrosörtéje bejut a nyelv minden barázdájába és mélyedésébe, és eltávolítja a rossz leheletet okozó baktériumokat és lerakódásokat. Az antibakteriális BreathRx nyelvtisztító sprayjel párosítva az eredmény: kiváló tisztítás és szuperfriss lehelet.

Viselje jobban gondját a problémás területeknek

Fogorvosa felhívta a figyelmét pár problémás területre? Mi kijelöljük azokat az alkalmazáson belüli 3D-s szájtérképen, és emlékeztetjük Önt arra, hogy fordítson rájuk különös figyelmet.

Irányítja a fogmosást, és megmutatja a kihagyott területeket

A Philips Sonicare alkalmazás jelzi Önnek, hogy mikor érte el a teljes és alapos tisztítást, és útmutatásával tudatosabb, jobb fogmosóvá válhat.

Rávezeti, hogyan csökkentse a dörzsölést

Az elektromos fogkefe használatakor a fogkefe végzi a munkát. A markolatba épített dörzsölés-érzékelő gyengéden figyelmezteti Önt a dörzsölés visszafogására. Így tovább javíthatja a technikáját a gyengédebb, hatékonyabb tisztításért.

A kefefejek automatikusan kiválasztják az optimális beállítást

Nem tudja, melyik módot és intenzitást kellene használnia? Ne tanakodjon tovább! A kefefejben lévő mikrochip megmondja a DiamondClean Smart fogkefének, hogy éppen melyiket használja. Ezért ha például egy fogínyvédő kefefejet pattint fel, a fogkefe ki tudja választani az optimális módot és intenzitást a gyengéd, mégis hatékony ínyápoláshoz. Önnek csupán a bekapcsoló gombot kell megnyomnia.

Hozza ki a kefefejből garantáltan a legjobbat

A kefefejek idővel elkopnak és kevésbé hatékonyan távolítják el a lepedéket. Az intelligens kefefej-felismeréssel többé nem téveszti el, mikor kell kefefejet cserélni. A fogkefe nyomon követi, mennyi ideig és milyen intenzitással használta az egyes kefefejeket, és figyelmezteti, amikor ideje kicserélni azokat. A Philips Sonicare alkalmazással a kefefejek élettartamát is nyomon követheti, sőt, megrendelheti a cseredarabokat is, hogy soha ne maradjon kefefej nélkül.

5 üzemmód és 3 intenzitási beállítás közül választhat

A DiamondClean Smart öt üzemmódja számos fogmosási igényt kielégít: Clean (Tisztítás) mód: a kivételes mindennapos tisztaságért, White+ (Fehér+): segít eltávolítani a foltokat, Deep Clean+ (Mélytisztítás+): az élénkítő mélytisztításért, Gum Health (Egészséges íny): az ínyvonal mentén való alapos tisztításért, valamint Tongue Care (Nyelvápolás): tökéletes mód a nyelv megtisztítására. Fellazítja a nyelv lerakódásait és eltakarítja a rossz lehelet kialakulásáért felelős baktériumokat. A három intenzitás lehetővé teszi, hogy magasabb beállítást válasszon a tisztaság növeléséhez, vagy alacsonyabbat, ha érzékenyebb a szája.

Túl erős rányomás esetén figyelmeztet

Lehet, hogy Ön nem veszi észre, ha túl erősen mos fogat, de a DiamondClean Smart észleli. Ha túl nagy nyomást fejt ki, a markolat végén lévő fénygyűrű villog, ami arra figyelmeztet, hogy csökkentse a nyomást, és engedje, hogy a fogkefefej végezze el a többit. 10 emberből 7 úgy találta, hogy ennek a funkciónak köszönhetően hatékonyabbá vált a fogmosásuk.

Visszavezet a kihagyott területekre a 100%-os lefedettségért

Ha kihagyna egy területet a fogmosás során, az alkalmazás TouchUp funkciója ezt megmutatja, így Ön még egyszer végigmehet a területen, és biztos lehessen afelől, hogy minden alkalommal teljes tisztaságot ér el.

Egyszerű és stílusos töltés – otthon és úton

Egyetlen feltöltéssel két héten keresztül élvezheti a rendszeres használatot. Ha azonban utazás közben túlságosan lemerülne, az exkluzív USB-töltős hordtáska töltőként is működik. Helyezze a fogkefét a tokba, és csatlakoztassa a laptopjához vagy egy fali aljzatba. Ami pedig az otthoni töltést illeti, az elegáns pohártöltő tökéletesen illik a fürdőszobájába, és fogmosópohárként is használható. Tartsa a kefefejeket tisztán és rendben a stílusban illeszkedő kefefej-tartóban.

* Akár 7-szer több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe
* egy kézi fogkefe és egy piacvezető fehérítő fogkrém együttes használatához képest
* a DiamondClean fogkefefejhez képest
*** Gum Health (Egészséges fogíny) módban, a kézi fogkefékhez képest; 2 hét után
**** 3 napi White+ módban való használat után, a kézi fogkeféhez képest
**** naponta kétszeri, kétperces fogmosást alapul véve, standard üzemmódban


Műszaki adatok

1x DiamondClean Smart
1× C3 Premium Plaque Control
1× G3 Premium Gum Care
1x W3 Premium White
1x TongueCare+ nyelvtisztító kefe
1x Fogkefefej-tartó
1x Pohártöltő
1x USB-töltős utazótok

Akkumulátor típusa - Lítium-ionos - Működési idő (Telitől üresig) 14 nap + (naponta kétszeri, kétperces fogmosást alapul véve, standard üzemmódban)


Szín Kék
Akkumulátor típusa Újratölthető - Lítium-ionos
Fogmosási teljesítmény - Sebesség Akár 62 000 tisztítómozdulat/perc
Markolat 1x DiamondClean Smart
Tartozékok 1× C3 Premium Plaque Control, 1× G3 Premium Gum Care, 1x W3 Premium White, 1x TongueCare+ nyelvtisztító kefe, 1x Fogkefefej-tartó, 1x Pohártöltő, 1x USB-töltős utazótok
Módok Clean, White+, Deep Clean+,Egészséges íny, TongueCare+
Még nincs kérdés erről a hivatkozás.

Mondja el nekünk a véleményét

Név Vélemény Értékelés

Szeretne többet megtudni erről a termékről?


Legkedveltebb termékek

guaranty

Ingyenes szállítás

Ne felejtse, hogy ha 22000 Ft feletti értékben vásárol nálunk, akkor a szállítás teljesen ingyenes.

Promóciós ajánlatHa valamilyen kombinációt vásárol

Eredeti ár 14 740,00 Ft

Kombináció ára 10 110,00 Ft

Mentés 4 630,00 Ft


minden termék