Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11

elektromos fogkefe
| VÉLEMÉNYEK

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11

elektromos fogkefe

A SenseIQ technológiával ellátott Sonicare 9900 Prestige a legfejlettebb elektromos fogkefénk. Az intelligencia, az érzékelés és alkalmazkodás révén még magasabb szintre emeli a bevált szónikus technológiánkat, és mindig teszi a dolgát az átfogó gondoskodásért.

Készleten 1-5 db 105 855,00 Ft
Szállítási módok és becsült szállítási határidők
DPD 25.9.2021
Magyar Posta 25.9.2021
Csomagküldő 25.9.2021
icon

A legfejlettebb fogkefénk

icon

A SenseIQ érzékel, alkalmazkodik, ápol

icon

All-in-One kefefej

icon

MI-alapú Sonicare alkalmazás

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11 Champagne

A SenseIQ technológiával ellátott Sonicare 9900 Prestige a legfejlettebb elektromos fogkefénk. Az intelligencia, az érzékelés és alkalmazkodás révén még magasabb szintre emeli a bevált szónikus technológiánkat, és mindig teszi a dolgát az átfogó gondoskodásért.

A SenseIQ érzékel, alkalmazkodik és ápol

Fogmosás közben a SenseIQ technológia érzékeli a nyomást, a mozgást, a lefedettséget és sok mást is, másodpercenként akár 100 alkalommal. Ha a nyomás túl erős, módosítja az intenzitást. A SenseIQ intelligenciája nem bízza a véletlenre a tisztítási üzemmódot, így Ön hosszú ideig élvezheti az erőfeszítés nélküli szájápolás és a hatékonyabb tisztítás élményét.

All-in-One kefefej a tökéletes ápoláshoz

Tisztítson kompromisszumok nélkül az A3 Premium All-in-One kefefejjel. Eddigi legjobb fogkefénk a döntött sörtéinek köszönhetően akár 20-szor több lepedéket távolít el még a nehezen elérhető helyekről is*. A háromszög alakú sörtevégek akár 100%-kal több elszíneződést távolítanak el alig két nap alatt***. A hosszabb sörték pedig alaposan megtisztítják a fogínyt, amely akár 15-ször egészségesebbé válik mindössze két hét után**. Mindezt anélkül, hogy egyszer is cserélné a kefefejeket. Tudta, hogy a kefefejek 3 havi használt után már kevésbé hatékonyak? A BrushSync™ funkció azonban emlékezteti Önt nem sokkal a csere előtt.

Személyre szabott útmutatás a Philips Sonicare alkalmazásban

A mesterséges intelligencia által működtetett Philips Sonicare alkalmazás tökéletes összhangban van a fogkefével. Használatával a fogmosáshoz valós idejű segítséget és tanácsokat kaphat a nyomással, a mozdulatokkal, a lefedettséggel, az időtartammal és a gyakorisággal kapcsolatban. Megtekintheti a napi, heti, havi és éves előrehaladási jelentéseket. Személyre szabott javaslatokat és alkalmazható lépéseket a jobb tisztítás érdekében. Eközben az automatikus szinkronizálás a fogmosással kapcsolatos adatokat naprakészen tárolja az alkalmazásban, még akkor is, ha fogmosáskor nincs Önnél az alkalmazás.

Érzékeli a fogmosás módját

A Philips Sonicare 9900 Prestige szenzorai érzékelik az Ön által alkalmazott nyomást, a tisztítómozdulatokat és a lefedettséget a fogmosás során – másodpercenként akár 100 alkalommal. A szenzorok észlelik a tisztítás időtartamát és gyakoriságát is.

Valós időben igazodik Önhöz, ha túl erősen mos fogat

Az emberek többsége túl erős nyomást alkalmaz fogtisztítás közben. A fogkefénk ezért automatikusan állítja be az intenzitást, ha Ön túl erősen dörzsöl vele. Az ingyenes Philips Sonicare alkalmazáson keresztül pedig személyre szabott útmutatást és javaslatokat kaphat, melyekkel a fogmosást a következő szintre emelheti.

Intuitívan ápolja a fogakat és a fogínyt

A Philips Sonicare 9900 Prestige az Ön igényeihez lett tervezve. A csúcsminőségű technológiája annyira igazodik Önhöz és a használata annyira könnyű, hogy szinte észre sem lehet venni. Szerencsére az eredmények azonban mindent elárulnak.

Szónikus tisztítás: a hatékony fogmosás magasiskolája

Távolítsa el a lepedéket a szónikus technológiával – amely etalon a hatékony és gyengéd fogtisztításban. Fogmosás közben a sörték által tett akár 62 000 tisztítómozdulat és a dinamikus folyadékos tisztítás segítenek megtisztítani még a nehezen elérhető területeket is, így biztosítva a szájban a rendkívüli frissesség és tisztaság érzését.

A fogmosás valós idejű visszajelzése

Lehetséges, hogy Ön észre sem veszi, ha túl erősen mossa a fogát vagy dörzsölni kezdi, a fogkeféje azonban észleli. A markolat végén található fénygyűrű finoman figyelmezteti Önt, hogy enyhítsen a nyomáson vagy a dörzsölő mozdulatokon.

Prestige hordtáska USB-vel, melyet bárhová magával vihet

A gondtalan kényelmet nyújtó elegáns és kompakt hordtáskát bármilyen táskában magával viheti, ha nem otthon tartózkodik. A strapabíró hordtáskát kellemes tapintású vegánbarát bőr borítja. Ezen kívül extra kényelmet biztosít a beépített USB-C port és az USB töltőkábel, melyek segítségével könnyedén fel tudja tölteni fogkeféjét anélkül, hogy kivenné azt a hordtáskából.

Egyszerű töltés minimalista állvánnyal és alappal

Amikor fel kívánja tölteni a fogkefét, csak helyezze azt a töltőalapba. Remek alkalom arra, hogy megcsodálhassa a fogkefe erőteljes, modern kinézetét.

Vonzó, kompakt kialakítás

A Sonicare 9900 Prestige fogkefe használatával a technológia legnagyobb eredményeit stílusos és kompakt kivitelben veheti kézbe. Ez a fogkefe 18 mm-rel rövidebb a DiamondClean fogkefénél, és kiváló minőségű anyagokból készült, hogy szemrevaló és kellemes tapintású legyen.

* egy kézi fogkeféhez képest
* egy kézi fogkeféhez képest 6 hét után
** laboratóriumi teszt alapján egy kézi fogkeféhez képest
*** naponta kétszeri, kétperces fogmosást alapul véve, standard üzemmódban


Műszaki adatok

1× Sonicare 9900 Prestige
1× A3 Premium, univerzális
1× Prestige USB-töltőtok
1x Töltőalap
1x USB kábel

Akkumulátor típusa - Lítium-ionos - Működési idő (Telitől üresig) 2+ hét + (naponta kétszeri, kétperces fogmosást alapul véve, standard üzemmódban)


Szín Pezsgőszínű
Akkumulátor típusa Újratölthető - Lítium-ionos
Fogmosási teljesítmény - Sebesség Akár 62 000 tisztítómozdulat/perc
Markolat 1× Sonicare 9900 Prestige
Tartozékok 1× A3 Premium, univerzális, 1× Prestige USB-töltőtok, 1x Töltőalap, 1x USB kábel
Módok Clean, White+, Gum health, Deep Clean, Sensitive
Még nincs kérdés erről a hivatkozás.

Mondja el nekünk a véleményét

Név Vélemény Értékelés

Szeretne többet megtudni erről a termékről?


Legkedveltebb termékek

guaranty

Ingyenes szállítás

Ne felejtse, hogy ha 22000 Ft feletti értékben vásárol nálunk, akkor a szállítás teljesen ingyenes.

Promóciós ajánlatHa valamilyen kombinációt vásárol

Eredeti ár 14 740,00 Ft

Kombináció ára 10 110,00 Ft

Mentés 4 630,00 Ft


minden termék