Tierra Verde - Mosódió

500 g-os papírzsák
| VÉLEMÉNYEK

Tierra Verde - Mosódió

500 g-os papírzsák

Az indiai mosódió biominőségű héja a kíméletes gépi és kézi mosáshoz. A Sapindus mukorossi fa termésének a héja növényi mosószer - szaponin tartalommal, amely alkalmas az allergiások, az ekcémások és kisgyermekek érzékeny bőrére is. Ezt nevezzük valódi TERMÉSZETBARÁT MOSÁSNAK.

Készleten 1-5 db 4 085,00 Ft
Szállítási módok és becsült szállítási határidők
DPD 15.4.2021
Magyar Posta 15.4.2021
Csomagküldő 15.4.2021
icon

biominőség a kíméletes gépi és kézi mosáshoz

icon

növényi mosószer – szaponin tartalommal

icon

az allergiások, ekcémások és kigyermekek érzékeny bőrére is alkalmas

Mi ez és hogyan működik

A Mosódió a Sapindus mukorossi fa gyümölcsének héja szaponint tartalmaz, amely természetes mosószerként alkalmazható. A mosódiófa a Himalája erdeiben nő, ahol betakarítják, kiszárítják és kimagozzák.

A vízben a mosás során a dióból természetes szaponin szabadul fel, amely szappanként kezd habzani. Ezért ez a legkíméletesebb mosási módszer, nemcsak a környezet, de az egészségünk szempontjából is, mert a dió nem hagy kémiai maradványokat a kimosott szövetben – ezt a tulajdonságát különösen az allergiások és az érzékeny bőrűek fogják értékelni. További előnye, hogy a színes ruhák mosásakor a szín nem fakul ki.

Mire használható

  • Az összes fehérnemű típushoz, különösen babaruhákhoz és pelenkákhoz, a legfinomabb gyapjú, selyem és funkcionális textíliákhoz.
  • Gépi és kézi mosáshoz

Mosó- és tisztítószerek gyártásához hideg, nedves eljárással nyert kivonatot használunk. Ez a kivonat alapvető nyersanyag a mosó-, tisztálkodó és tisztítószerek gyártásában. A nyersanyag feldolgozásának másik lehetősége a finomra őrölt por, amely a mosópor alapjául szolgál. A mosódiópor önmagában is széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik.


guaranty

Ingyenes szállítás

Ne felejtse, hogy ha 22000 Ft feletti értékben vásárol nálunk, akkor a szállítás teljesen ingyenes.

Összetétel:

mosódióhéj (Sapindus mukorossi)

Ecogarantie tanúsítvány

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy a mi termékeink a szigorú ökológiai termékekre vonatkozó követelményeknek megfelelnek.

Még nincs kérdés erről a hivatkozás.

Mondja el nekünk a véleményét

Név Vélemény Értékelés

Szeretne többet megtudni erről a termékről?


Promóciós ajánlatHa valamilyen kombinációt vásárol

Eredeti ár 14 730,00 Ft

Kombináció ára 10 110,00 Ft

Mentés 4 620,00 Ft


Legkedveltebb termékek

minden termék