Ultragold + Prostanax

5/5
optimális tesztoszteronszint
növeli a libidót és a szexuális vágyat
normalizálja a prosztata működését
optimalizálja a húgyrendszer működését
22 156,00 Ft

A Zerex Ultragold összetétele a hagyományos növények és vitaminok magas koncentrátumú keverékét jelenti, mely elősegíti a nemi kondíciót és vitalitást minden életkorban. A hatóanyagok magas koncentrátumának köszönhetően jótékony hatással van a szaporodó szervek megfelelő működésére. A Zerex Ultragold étrendkiegészítő, mely idősebb és produktív életkorú férfiak számára, kik partnerükkel utódot szeretnének, egyaránt alkalmas.

A királydinnye támogatja a szexuális vágyat és a teljesítményt. Jótékony hatással van a tesztoteron szint normál értékére.

A maca gyökér fenntartja a nemi aktivitást.

A cink hozzájárul a termékenységhez, a megfelelő szaporodási funkcióhoz és a vérben található tesztoszteronszint normál értékének megtartásához.

A Zerex összetétele a hagyományos növények és fontos aminosavak magas koncentrátumú keverékét jelenti.

A Zerex® laboratóriumban tesztelt étrendkiegészítő, s a Szlovák Egészségügyi Hivatal által ellenőrzött termék.

1 adag összetétele (2 kapszula):

Egy adag összetétele

Királydinnye, a termés szaponinjainak 40%-os kivonata 300 mg, Maca gyökér (Lepidium meyenii) (a gyökér kivonata 10:1) 200 mg, Kínai kúszómangólia 4%-os kúszómangólia kivonat (Schisandra chinensis) 200 mg, Cink (cink-laktát) (200% RVH) 20 mg, B2 vitamin (riboflavin) (200% RVH) 2,8 mg, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid) (200% RVH) 8 mg, Réz (réz-glükonát) (200% RVH) 2 mg, B12 vitamin (cianokobalamin) (200% RVH) 5 μg, zselatin, titán-dioxid

Adagolás:

2 kapszula naponta (1 kapszula reggel, és 1 kapszula este).

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne helyettesítse vele a változatos étrendet. Táplálkozzon egészségesen. Nem alkalmas gyermekek, váradósok és szoptató anyukák számára. Hatásának ideje egyéni, függ az egyén életkorától, egészségi és lelkiállapotától. Ne használja, amennyiben érzékeny bármely összetevőjére a terméknek. Használata esetén ne fogyasszon alkoholt, a maximális napi adag 2 kapszula. Ez az étrendkiegészítő 18 éven felüli felhasználók számára megengedett, ne használja amennyiben nemrégiben agyvérzése vagy szívinfarktusa volt, vagy alacsony vérnyomással külzd, esetleg más szívproblémákkal rendelkezik.

Az egészségre vonatkozó állítások jegyzéke összhangban áll az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló, 2006. december 20-i 1924/2006 / EK európai parlamenti és tanácsi rendelettel és az azt követő módosításokkal.

A mellékelt termékleírásban vagy az eladó / szállító által bemutatott leírásban szereplő termék hatásai vagy tulajdonságai különbözőek lehetnek az egyes felhasználók számára, ezt különösen befolyásolják a következő tényezők: a termék fogyasztása a termékhez tartozó termékleírással ellentétesen , valamint a fogyasztó egészségi állapota, reakcióját, pszichológiai állapota, életvitele, higiéniai szokásai és általános életmódja.


A Prostanax táplálékkiegészító természetes összetevőkből készül, s az alábbi összetevőknek köszönhetően:

Saw palmetto (Fűrészpálma) pozitív hatással van a prosztata és a húgyutak megfelelő működésére, a nemzőképesség megőrzésére, s egyben serkenti a hajnövekedést. Pozitívan hat a férfi nemi hormonokra, és segít a prosztatagyulladás megelőzésében.

A nagy csalán gyulladásgátló hatású, és pozitívan befolyásolja a vesék kiválasztó funkcióját, valamint a húgyutak működését. A gyökérkivonat vízhajtó és fertőtlenítő hatást fejt ki a húgyutakra, melynek köszönhetően gyakran az urológiai teák egyik összetevője.

A cink fontos összetevője, mely a prosztata megfelelő állapotának megőrzésében segít. Segít a tesztoszteron dihidro-tesztoszteronná alakulásának meggátlásában, melynek köszönhetően a prosztatasejtek növekedési folyamata lelassul. Az ajánlott cink mennyiség naponta 10 mg.

Összetevők:

Fűrészpálma - Saw Palmetto (Serenoa repens) kivonat a terméséből (4:1), nagy csalán (Urtica dioica) gyökérkivonat 1% - os, cink (cink-laktát), a kapszula anyaga: zselatin, csomósodásgátló anyag: zsírsavak magnéziumsói, festékanyag: titán-dioxid.

Egy kapszula tartalma:

Fűrészpálma - Saw Palmetto (Serenoa repens) kivonat a termésből (4:1) 320 mg, nagy csalán (Urtica dioica) gyökérkivonat 1% - os 250 mg, cink (cink-laktát) 10 mg (100% RWH - átlagos tápérték)

Adagolás:

1 kapszula naponta étkezés után bő folyadékkal

Felhívjuk figyelmét:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne helyettesítse vele a változatos étrendet. Táplálkozzon egészségesen. Nem alkalmas gyermekek, váradósok és szoptató anyukák számára.

A mellékelt termékleírásban vagy az eladó / szállító által bemutatott leírásban szereplő termék hatásai vagy tulajdonságai különbözőek lehetnek az egyes felhasználók számára, ezt különösen befolyásolják a következő tényezők: a termék fogyasztása a termékhez tartozó termékleírással ellentétesen , valamint a fogyasztó egészségi állapota, reakcióját, pszichológiai állapota, életvitele, higiéniai szokásai és általános életmódja.

Bejelentkezés a vélemény hozzáadásához

Még nincs kérdés erről a hivatkozás

Még nincs kérdés erről a termékről