Zerex Classic
12 kapszula

4/5
Elég naponta egy tabletta használata
Gyors hatás
Erős és hosszantartó erekció
Serkenti a nemi vágyat
Természetes afrodiziákum
Laboratóriumban tesztelt termék
8 995,00 Ft

A Zerex® Classic összetétele a hagyományos növények és fontos aminosavak magas koncentrátumú keverékét jelenti. A természetes összetevők, melyek a termékben találhatók, jótékony hatással vannak a férfiak nemi életére, az erekció fenntartására s az ágyban nyújtott teljesítményére.

A királydinnye támogatja a szexuális vágyat és a teljesítményt. Jótékony hatással van a tesztoteron szint normál értékére.

A maca gyökér fenntartja a nemi aktivitást.

Az L-arginin pozitívan hat a szervezet megfelelő vérellátására, a nemi szerveket nem tekintetbe véve, mellyel elősegíti az erekció fenntartását.

Elég egy kapszula bevétele.

A termék gyorsan hat.

A Zerex® laboratóriumban tesztelt étrendkiegészítő, s a Szlovák Egészségügyi Hivatal által ellenőrzött termék.

Összetétel:

1 kapszula összetétele

Királydinnye (a termés kivonata) 150 mg, L-arginin hidroklorid 50 mg, Maca gyökér (a gyökér kivonata 10:1) (Lepidium meyenii) 50 mg, 50 mg L-citrullin, 50 mg L-lizin, teobromin (kakaómag-kivonat) (Theobroma cacao) 50 mg, zselatin, titán-dioxid

Adagolás:

1 kapszula kb. 1 órával a nemi aktus előtt, bő folyadékkal.

Maximális napi adag 2 kapszula.

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne helyettesítse vele a változatos étrendet. Táplálkozzon egészségesen. Nem alkalmas gyermekek, váradósok és szoptató anyukák számára. Hatásának ideje egyéni, függ az egyén életkorától, egészségi és lelkiállapotától. Ne használja, amennyiben érzékeny bármely összetevőjére a terméknek. Használata esetén ne fogyasszon alkoholt, a maximális napi adag 2 kapszula. Ez az étrendkiegészítő 18 éven felüli felhasználók számára megengedett, ne használja amennyiben nemrégiben agyvérzése vagy szívinfarktusa volt, vagy alacsony vérnyomással külzd, esetleg más szívproblémákkal rendelkezik.

Az egészségre vonatkozó állítások jegyzéke összhangban áll az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló, 2006. december 20-i 1924/2006 / EK európai parlamenti és tanácsi rendelettel és az azt követő módosításokkal.

* Lemondás:

A mellékelt termékleírásban vagy az eladó / szállító által bemutatott leírásban szereplő termék hatásai vagy tulajdonságai különbözőek lehetnek az egyes felhasználók számára, ezt különösen befolyásolják a következő tényezők: a termék fogyasztása a termékhez tartozó termékleírással ellentétesen , valamint a fogyasztó egészségi állapota, reakcióját, pszichológiai állapota, életvitele, higiéniai szokásai és általános életmódja.

  • Piacvezető étrend-kiegészítő a tartós erekció elérésében

  • Fogyassza 60 perccel a szexuális érintkezés előtt

  • Az egészséges önbizalom visszanyerése

  • Kedvezően hat a szexuális életre

  • Ezernyi elégedett vásárló Európaszerte

  • Összetevők természetes alapanyagokból

  • Hozzájárul a lelki béke megtartásához

Bejelentkezés a vélemény hozzáadásához

(19.4.2019)

ladomér

a tesztcsomagot megkaptam ajándékba, nagyon elégedett voltam...

(27.3.2019)

Józsi

Nem hiszek bármiben, amit a reklámokban ígérgetnek, különösen akkor, ha az ilyen típusú termékekről van szó. De a Classic vert át, és a legjobban értékelem a természetes összetételt

(13.2.2019)

csepan

először kíváncsiságból vettem be, látni akartam, hogy használ-e...es mondhatom- már fél éve rendszeresen rendelem :-)

(30.1.2019)

jakab

háromszor fogyasztottam, mindig állt mint a cövek

(30.1.2019)

Janos

Szívesen kísérletezek ezért rendeltem, és hát.. parádé. Melegen ajánlom

(3.1.2019)

anonym

soha nem gondoltam volna, hogy természetes összetevőknek is lehet ilyen hatása, bravó

(27.12.2018)

Józsi

Mondhatom igazán mindent kipróbáltam,de ez a Classic hat a legjobban

(6.11.2018)

tibor

absztinens vagyok, így az alkohol kihagyása számomra nem korlátozás, de valakiknek biztosan az..... Személyes véleményem az, hogy megéri kipróbálni....

(4.11.2018)

árpád

a legjobban az tetszik, hogy természetes afrodiziákum, semmilyen kémia vagy más marhaság. habár nem használom állandóan, da ha igen, akkor tényleg elégedett vagyok...

(25.10.2018)

anonym

ppróbáltam már többféle márkát, de hála istennek ez hat a legjobban. Ha kicsit olcsóbb lenne, jobb lenne, de a lényeg, hogy segít. Örülök a diszkrét csomagolásnak

(6.10.2018)

balazs

a tablettát kipróbáltam,es igazán elégedett vagyok. illetve igazán a feleségem elégedett

(25.9.2018)

Ernő

Valami van benne :)

(24.9.2018)

Attila

Kipróbáltam már néhányat, de a Zerex bizonyult eddig a leghatásosabbnak...

(22.9.2018)

Gyöngyvér

Remek adagolás, nem muszáj kettőt, hármat fogyasztanom, sőt némelyik készítményből négyet is egyszerre, de elég egyet előtte, ami nekem nagyon megfelel. Elfogadnék egy nagyobb csomagot.

(4.9.2018)

Pál

Ez működik és a fejem sem fáj

(19.1.2018)

Simon

Kételkedve kipróbáltam az első próbacsomagolást. Meglepetésemre, ez valóban működik… A továbbiak még várandóak. :P

(17.1.2018)

Ádám

Többfélét kipróbáltam, de a Zerex vált be a legjobban…

(18.12.2017)

Mátyás

Sokáig haboztam, hogy meg e vegyem, de azt mondtam, hogy az egészségen nem fogok spórolni. Már egy hó elteltével éreztem, hogy ott lent az úgy viselkedik, mint fiatal korában. 65 éves létemre semmi többet nem is kívánhatok. Már ajánlottam barátomnak is.

(15.11.2017)

Bence

A Zerexről az interneten vettem tudomást, mert mivel agyvérzésen estem át. A Zerex nagyon segített a javítani a nemi életemet!

(27.10.2017)

Hanna

A gyerekek már régen kirepültek a házi fészekből, én korai nyugdíjba mentem, a férjem csak az unalmában dolgozik. Így elkezdetem gondolkodni, hogy serkentsem fel, hogy a hálószobában jobban törődjön velem. A születésnapomra a gyerekektől tabletot kaptam ajándékba, egy kicsit nézegettem a google oldalt, ahol rábukkantam egy cikkre, ahol a Zerex tablettákról tudtam meg valamit. Rávettem őt, hogy legalább próbálja ki, és ez szó szerint, kézen fekvően valóban látna is rajta. Méghozzá, még a kedve is jobb. Az ember mindjárt jobban érzi magát a nyugdíjas korában.

(4.1.2017)

Alán

Avval, hogy nem merevedne, nem idáig volt gondom. De az évek multán a vágy már mégsem olyan, mint valamikor. A Zerexel sokkal jobb a libidóm, és a nemi közösülésben nem csak kötelességet érzek.

Mi a különbség a Zerex Classic, a Zerex Extralong és a Zerex Ultragold között?

A Zerex Classic a nem megfelelő vagy gyenge erekcióval rendelkező férfiak számára készült, valamint azoknak a férfiaknak, akiknél csökkent a nemi vágy és a libidó.
A Zerex Extralong azoknak szól, akik korai magömléstől szenvednek, mivel segít meghosszabbítani és javítani a hálószoba teljesítményt. Egyes vásárlók szerint a szex akár 30 perccel is tovább tarthat.
A Zerex Ultragold étrend-kiegészítő nyugdíjasok, stressz alatt álló vagy gyermeket tervező férfiak számára szolgál. A bevitel ajánlott időtartama legalább 3 hónap. A szexuális életerő hosszútávú támogatása. Javítja a szexuális életet bármely életkorban.

Számíthatok-e a diszkréciójukra?

Teljes mértékben. Termékeink diszkrét, reklámmentes csomagolásban érkeznek meg Önhöz.

Hogyan használjam a Zerex-et?

Szükség szerint, nagyjából a szexuális aktus előtt 60 perccel 1 tablettát kell bevenni. A megengedett adag naponta legfeljebb 2 tabletta.

Használhatok-e egyszerre többféle Zerex terméket?

Igen, a Zerex termékek kombinálhatók egymással. Mindazonáltal nem javasolt az alkoholfogyasztás a készítmény szedésének ideje alatt, mivel az csökkenti a kívánt hatást. Ugyancsak nem ajánlott más potencianövelőkkel keverni.

Használhatom-e a Zerex-et, ha szívproblémáim vannak?

A Zerex használata szívbetegek esetében szigorúan nem ajánlott.

Mikor nem használhatom a Zerex-et?

Ne használja a Zerex-et, ha valaha is tapasztalt allergiás reakciót a készítmény, vagy annak valamelyik összetevőjével szemben. -ha súlyos szív-vagy májrendellenességben szenved -ha bármilyen szívproblémával küzd -ha a közelmúltban agyvérzése vagy szívrohama volt, vagy ha alacsony vérnyomása van -ha ritka, veleszületett szembetegsége van -ha fekélyes vagy vérzéses rendellenesség(ek)ben szenved