Zerex Extralong
12 kapszula

4/5
Elég naponta egy tabletta használata
Gyors hatás
Azok számára, akik gyorsan elérik a csúcsot
Kedvezően hat a szexuális együttlét hosszára
Magas koncentrációjú készítmény
Természetes afrodiziákumot tartalmaz
10 495,00 Ft

A Zerex® Extralong a gyors kielégülésű férfiak számára ajánlott. 60 perccel a nemi érintkezés előtt vegye be.

Összetétele a hagyományos növények és fontos aminosavak magas koncentrátumú keverékét jelenti. A természetes összetevők, melyek a termékben találhatók, jótékony hatással vannak a férfiak nemi életének miőségére, a nemi aktus hosszára, az erekció fenntartására s az ágyban nyújtott teljesítményére. Elég egy kapszula bevétele. Elég egy kapszula bevétele. A Zerex® laboratóriumban tesztelt étrendkiegészítő, s a Szlovák Egészségügyi Hivatal által ellenőrzött termék.

A királydinnye támogatja a szexuális vágyat és a teljesítményt. Jótékony hatással van a tesztoteron szint normál értékére.

Az ázsiai ginzeng segít az optimális kitartás és vitalitás megőrzésében.

A maca gyökér fenntartja a nemi aktivitást.

Az L-arginin pozitívan hat a szervezet megfelelő vérellátására, a nemi szerveket nem tekintetbe véve, mellyel elősegíti az erekció fenntartását.

Összetétel:

1 kapszula tartalma

Királydinnye (a termés kivonata) 100 mg, L-arginin hidroklorid 50 mg, Maca gyökér (a gyökér kivonata 10:1, Lepidium meyenii) 50 mg, Ázsiai ginzeng rizóma (Panax ginseng) 50 mg, 50 mg L-lizin, teobromin (kakaómag-kivonat, Theobroma cacao) 50 mg, Máriatövis (magkivonat 5:1, Sylibum marianum) 30 mg, 30 mg L-citrullin, zselatin, titán-dioxid

Adagolás:

1 kapszula kb. 1 órával a nemi aktus előtt.
Maximális napi adag 2 kapszula.

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne helyettesítse vele a változatos étrendet. Táplálkozzon egészségesen. Nem alkalmas gyermekek, váradósok és szoptató anyukák számára. Hatásának ideje egyéni, függ az egyén életkorától, egészségi és lelkiállapotától. Ne használja, amennyiben érzékeny bármely összetevőjére a terméknek. Használata esetén ne fogyasszon alkoholt, a maximális napi adag 2 kapszula. Ez az étrendkiegészítő 18 éven felüli felhasználók számára megengedett, ne használja amennyiben nemrégiben agyvérzése vagy szívinfarktusa volt, vagy alacsony vérnyomással külzd, esetleg más szívproblémákkal rendelkezik.

Az egészségre vonatkozó állítások jegyzéke összhangban áll az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló, 2006. december 20-i 1924/2006 / EK európai parlamenti és tanácsi rendelettel és az azt követő módosításokkal.

* Lemondás:

A mellékelt termékleírásban vagy az eladó / szállító által bemutatott leírásban szereplő termék hatásai vagy tulajdonságai különbözőek lehetnek az egyes felhasználók számára, ezt különösen befolyásolják a következő tényezők: a termék fogyasztása a termékhez tartozó termékleírással ellentétesen , valamint a fogyasztó egészségi állapota, reakcióját, pszichológiai állapota, életvitele, higiéniai szokásai és általános életmódja.

  • Fogyassza 60 perccel a szexuális érintkezés előtt

  • Az egészséges önbizalom visszanyerése

  • Ezernyi elégedett vásárló Európaszerte

  • Összetevők természetes alapanyagokból

  • Hozzájárul a lelki béke megtartásához

  • Kedvezően hat a szexuális életre

Bejelentkezés a vélemény hozzáadásához

(25.4.2019)

anonym

Évekig volt problémám a korai megömlésl, és mindent kipróbálok. Az Extralong elsősorban azoknak szól, akik inkább a természetes összetevőket előnyben.

(7.3.2019)

Balázs

Csak másodszorra hatott, de azonnal néhány perccel tovább bírtam - meglepődtem, de tényleg hatott

(14.2.2019)

anonym

tenyleg remek dolog

(8.2.2019)

ferenc

nekem fontos, hogy természetes összetvők legyenek, nem szeretem nyomni magamba a kémiát. Ezt a barátom ajánlotta, és 2x tovább bírom, mint normális esetben. Idáig csak egyszer próbáltam ki, de jó pár percet nyertem vele...

(30.1.2019)

Alán

parádé, főleg azoknak ajánlom, akik természetes úton a kitartó szex probléma!

(9.1.2019)

anonym

Nagyon attraktív partnerem van, és mindig, ha valami készülőben van, félek, hogy hamar vége lesz. Ezzel a tablettával tovább bírom, és a félelmem is elmúlik ? köszönöm Extralong

(18.12.2018)

Béla

Ezzel az extralonggal 20 perccel tovább bírom, mint normális esetben… nem mindig győzöm bevenni, de ha az estét tervezem a barátnőmmel, akkor mindig!

(6.11.2018)

pal

amikoraz első tablettát kipróbáltam,semmi sem igazán változott,de valószínűleg azért, mert előtte megittam két sört. Kb.három nap múlva kipróbáltam még egyet,és akkor már jobb volt.talán nagyobb csomagolást is elfogadnék, mint 12 darab...

(31.10.2018)

anonym

ez tényleg a legjobb az összes közül, amit ezidáig kipróbáltam ezen a téren....kétszer olyan hosszú ideig bírom, mint máskor

(24.10.2018)

ferenc

ajánlom azoknak a férfiaknak, akik kitartóbbak akarnak lenni, és nem igazán sikerül nekik....

(4.10.2018)

péter

aa feleségem már régóta győzködött, hogy valami hasonlót próbáljak ki, hogy ne féljek és blabla… Így kipróbáltam az extralongot, és egész oké. biztosan megéri kipróbálni

(25.9.2018)

Gusztáv

Mértem az időt, és elsőre 15 perccel tovább bírtam.

(14.9.2018)

Szilárd

Amikor elkezdtük tesztelni a tantrikus technikákat, a biztos siker kedvéért bebiztosítottam magam. Praktikus segítő.

(12.9.2018)

Árpád

Valóban magabiztosabbnak éreztem magam, jobban ellezulok, mert nem stresszelek azon, hogy máris elmegyek.

(4.9.2018)

Alfréd

A barátnőm észrevette a különbséget, így elégedett vagyok

(19.1.2018)

Márió

Eleinte úgy gondoltam, hogy ez azért van, mert új nőpartnerem van, de egy fél év elteltével, keresetem a segítséget az interneten, ami javított a helyzeten.

(17.1.2018)

Máté

Nem tudom, hogy ez placébó e, de a Zerexel biztosabban érzem magam... Nem félek, hogy néhány másodpercen belül már kész vagyok.

(28.12.2017)

Emánuel

A hatása olyan, ahogyan ez le van írva, ez egy biztos fogadás.

(22.11.2017)

Alex

Úgy működik, ahogyan ezt elvártam, tehát visszaadta nékem azt, ami már nem működött, mint valaha. A változást örömmel vette a partnernőm is.

Mi a különbség a Zerex Classic, a Zerex Extralong és a Zerex Ultragold között?

A Zerex Classic a nem megfelelő vagy gyenge erekcióval rendelkező férfiak számára készült, valamint azoknak a férfiaknak, akiknél csökkent a nemi vágy és a libidó.
A Zerex Extralong azoknak szól, akik korai magömléstől szenvednek, mivel segít meghosszabbítani és javítani a hálószoba teljesítményt. Egyes vásárlók szerint a szex akár 30 perccel is tovább tarthat.
A Zerex Ultragold étrend-kiegészítő nyugdíjasok, stressz alatt álló vagy gyermeket tervező férfiak számára szolgál. A bevitel ajánlott időtartama legalább 3 hónap. A szexuális életerő hosszútávú támogatása. Javítja a szexuális életet bármely életkorban.

Számíthatok-e a diszkréciójukra?

Teljes mértékben. Termékeink diszkrét, reklámmentes csomagolásban érkeznek meg Önhöz.

Hogyan használjam a Zerex-et?

Szükség szerint, nagyjából a szexuális aktus előtt 60 perccel 1 tablettát kell bevenni. A megengedett adag naponta legfeljebb 2 tabletta.

Használhatok-e egyszerre többféle Zerex terméket?

Igen, a Zerex termékek kombinálhatók egymással. Mindazonáltal nem javasolt az alkoholfogyasztás a készítmény szedésének ideje alatt, mivel az csökkenti a kívánt hatást. Ugyancsak nem ajánlott más potencianövelőkkel keverni.

Használhatom-e a Zerex-et, ha szívproblémáim vannak?

A Zerex használata szívbetegek esetében szigorúan nem ajánlott.

Mikor nem használhatom a Zerex-et?

Ne használja a Zerex-et, ha valaha is tapasztalt allergiás reakciót a készítmény, vagy annak valamelyik összetevőjével szemben. -ha súlyos szív-vagy májrendellenességben szenved -ha bármilyen szívproblémával küzd -ha a közelmúltban agyvérzése vagy szívrohama volt, vagy ha alacsony vérnyomása van -ha ritka, veleszületett szembetegsége van -ha fekélyes vagy vérzéses rendellenesség(ek)ben szenved