Zerex Ultragold
120 kapszula

5/5
Hosszú távon hozzájárul az aktív szexuális élet fenntartásához
Alkalmas idősebbeknek is és azoknak is, akik gyermekáldást terveznek
Optimális tesztoszteronszint
Célszerű alkalmazása legalább 3 hónapig javasolt
Természetes afrodiziákumot tartalmaz
Növeli a libidót és a szexuális étvágyat
20 095,00 Ft

A Zerex Ultragold összetétele a hagyományos növények és vitaminok magas koncentrátumú keverékét jelenti, mely elősegíti a nemi kondíciót és vitalitást minden életkorban. A hatóanyagok magas koncentrátumának köszönhetően jótékony hatással van a szaporodó szervek megfelelő működésére. A Zerex Ultragold étrendkiegészítő, mely idősebb és produktív életkorú férfiak számára, kik partnerükkel utódot szeretnének, egyaránt alkalmas.

A királydinnye támogatja a szexuális vágyat és a teljesítményt. Jótékony hatással van a tesztoteron szint normál értékére.

A maca gyökér fenntartja a nemi aktivitást.

A cink hozzájárul a termékenységhez, a megfelelő szaporodási funkcióhoz és a vérben található tesztoszteronszint normál értékének megtartásához.

A Zerex összetétele a hagyományos növények és fontos aminosavak magas koncentrátumú keverékét jelenti.

A Zerex® laboratóriumban tesztelt étrendkiegészítő, s a Szlovák Egészségügyi Hivatal által ellenőrzött termék.

1 adag összetétele (2 kapszula):

Egy adag összetétele

Királydinnye, a termés szaponinjainak 40%-os kivonata 300 mg, Maca gyökér (Lepidium meyenii) (a gyökér kivonata 10:1) 200 mg, Kínai kúszómangólia 4%-os kúszómangólia kivonat (Schisandra chinensis) 200 mg, Cink (cink-laktát) (200% RVH) 20 mg, B2 vitamin (riboflavin) (200% RVH) 2,8 mg, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid) (200% RVH) 8 mg, Réz (réz-glükonát) (200% RVH) 2 mg, B12 vitamin (cianokobalamin) (200% RVH) 5 μg, zselatin, titán-dioxid

Adagolás:

2 kapszula naponta (1 kapszula reggel, és 1 kapszula este).

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne helyettesítse vele a változatos étrendet. Táplálkozzon egészségesen. Nem alkalmas gyermekek, váradósok és szoptató anyukák számára. Hatásának ideje egyéni, függ az egyén életkorától, egészségi és lelkiállapotától. Ne használja, amennyiben érzékeny bármely összetevőjére a terméknek. Használata esetén ne fogyasszon alkoholt, a maximális napi adag 2 kapszula. Ez az étrendkiegészítő 18 éven felüli felhasználók számára megengedett, ne használja amennyiben nemrégiben agyvérzése vagy szívinfarktusa volt, vagy alacsony vérnyomással külzd, esetleg más szívproblémákkal rendelkezik.

Az egészségre vonatkozó állítások jegyzéke összhangban áll az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló, 2006. december 20-i 1924/2006 / EK európai parlamenti és tanácsi rendelettel és az azt követő módosításokkal.

A mellékelt termékleírásban vagy az eladó / szállító által bemutatott leírásban szereplő termék hatásai vagy tulajdonságai különbözőek lehetnek az egyes felhasználók számára, ezt különösen befolyásolják a következő tényezők: a termék fogyasztása a termékhez tartozó termékleírással ellentétesen , valamint a fogyasztó egészségi állapota, reakcióját, pszichológiai állapota, életvitele, higiéniai szokásai és általános életmódja.

  • Kedvezően hat a szexuális életre

  • Hozzájárul a lelki béke megtartásához

  • Ezernyi elégedett vásárló Európaszerte

  • Magas koncentrációjú készítmény

  • Összetevők természetes alapanyagokból

  • Laboratóriumban tesztelt termék

Bejelentkezés a vélemény hozzáadásához

(30.4.2019)

István

Nem láttam hasonló dolgot Magyarországon, örülök, hogy megtaláltam. Ajánlott aktív idős embereknek!

(1.3.2019)

jános99

körülbelül fél éve használom, nagyon elégedett vagyok. ...

(13.2.2019)

Kozma

100 % -ban ajánlom minden idősebb férfinak

(9.1.2019)

anonym

azonnal felkeltette az érdeklődésemet a termék összetétele, mert főleg gyógynövényeket tartalmaz. 4 hónap rendszeres használat után fiatalabb és vitálisabb vagyok

(22.12.2018)

Attila

Amikor a feleségemmel gyermeket akartunk, mindent kipróbáltunk, amit lehetett- az ultragoldot is. Főleg a természetes alapanyagok győztek meg, 3 hónapig szedtem.. Most háromhónaos kisfiam van :-)

(28.11.2018)

Károly

Már nem vagyok a legfiatalabb, de nagyok az elvárások irányomban, fiatalabb feleségem van… Az Ultragoldot szedem már egy éve, és egykorúnak érzem magam a feleségemmel!

(5.11.2018)

janos

rendeltem régebben egy csomag ultragoldot, de idáig nem látok változást, csakolyan élettel telibb vagyok. igaz, hogy csak 3-4 hete használom, és úgy gondolom, ha 3 hónapig ajánlatos fogyasztani, akkor a hatása még várat magára

(26.10.2018)

Tibor

Tavaly karácsonyra kaptam a feleségemtől, először nem tudtam, mit is gondoljak, de szuper, gyakrabban van kedvem szexelni, és a feleségem is örül :D Azóta rendeltem még 1-2 csomagot, és elégedett vagyok....

(18.10.2018)

balazs

neem vagyok se 20, se 30 éves, és a szexuális teljesítményem sem olyan, mint valaha. ugy gondoltam, ez már így marad, hogy az élet úgy gondolja, hogy az élvezetekből már elég. aztán egy este azt mondtam magamnak, kipróbálom. vagy jobb lesz vagy marad ugyanígy. Éees hát! Újra fiatal suhancnak érzem magam. Szuper.

(5.10.2018)

anonym

be kall vallanom, hogy nem igazán voltam meggyőződve, hogy úgy fog hatni, mint ahogyan a csomagoláson fel van tüntetve...de azt mondtam oké, megpróbálom, és három hónapon át kettőt fogyasztottam naponta. Még alkoholt sem fogyasztottam, ami nem igazán volt egyszerű. De igazán segített, nagyobb a szexuális étvágyam. Hogy ez csak placebo effektus-e, de olyan elvenebb vagyok. :D

(25.9.2018)

Elvira

Megvettem a férjemnek. Szerencsére mindent elmagyaráztam neki úgy, hogy ne sértődjön meg. A három hónapos kŕa hatásos volt. Magamnak a Macát választottam... És igazán mindketten érezzük a változást.

(10.9.2018)

Zoltán

Amikor elkezdtünk a feleségemmel a gyereknemzéssel próbálkozni, a másfél éves sikertelenség után az orvos először spermiogramot ajánlott. Természetesen ezt mindenképpen el akartam kerülni, ki szeretné a kémcsőbe csinálni a kórházban. De feleségem unszolása nyert, és az eredmény nem volt olyan ideális, mint ahogy szerettem volna. Ezért változtattam az életemen, egészségesen kezdtem élni, és többet sportoltam. Ezenkívül megnéztem az interneten, hogy milyen természetes gyógynövények hatnak a potenciára, ezért olyan termékeket kerestem, amelyek tartalmaznak királydinnyét és macát, cinket. Természetesen mindketten változásokon mentek keresztül, és négy hónap múlva sikerült ...

(2.9.2018)

Béla

Tényleg, az erekción kívül, a kedvem is javult :D

(27.8.2018)

Félix

Már hosszabb ideje használom, a közelmúltban elvégeztettem az endokrinológiai vizsgálatot, és kiderült, hogy a tesztoszteron szintem 29,7, amely éppen meghaladja a felső határértéket (standard). Azt hiszem, ebben az ultragold is segítet ebben.

(19.1.2018)

Béla

Elkezdtem használni elővigyázatosságból, mert már túl vagyok 30, és a 40 éven is. Elégedett vagyok, s az az érzésem, hogy jobb a hangulatom.

(17.1.2018)

Levente

Hosszabb használat után, úgy vélem, mint ha az asszonyom szebb lenne :D Évek után is, ismét megjött a vágyam

(1.1.2018)

Péter

Sokáig haboztam, hogy meg e vegyem, de azt mondtam, hogy az egészségen nem fogok spórolni. Már egy hó elteltével éreztem, hogy ott lent az úgy viselkedik, mint fiatal korában. 65 éves létemre semmi többet nem is kívánhatok. Már ajánlottam barátomnak is.

(19.12.2017)

Márk

A Zerexet az interneten találtam meg, segít elérni, és fenntartani a merevedést, segít javítani a szexuális életemen.

Mi a különbség a Zerex Classic, a Zerex Extralong és a Zerex Ultragold között?

A Zerex Classic a nem megfelelő vagy gyenge erekcióval rendelkező férfiak számára készült, valamint azoknak a férfiaknak, akiknél csökkent a nemi vágy és a libidó.
A Zerex Extralong azoknak szól, akik korai magömléstől szenvednek, mivel segít meghosszabbítani és javítani a hálószoba teljesítményt. Egyes vásárlók szerint a szex akár 30 perccel is tovább tarthat.
A Zerex Ultragold étrend-kiegészítő nyugdíjasok, stressz alatt álló vagy gyermeket tervező férfiak számára szolgál. A bevitel ajánlott időtartama legalább 3 hónap. A szexuális életerő hosszútávú támogatása. Javítja a szexuális életet bármely életkorban.

Számíthatok-e a diszkréciójukra?

Teljes mértékben. Termékeink diszkrét, reklámmentes csomagolásban érkeznek meg Önhöz.

Használhatok-e egyszerre többféle Zerex terméket?

Igen, a Zerex termékek kombinálhatók egymással. Mindazonáltal nem javasolt az alkoholfogyasztás a készítmény szedésének ideje alatt, mivel az csökkenti a kívánt hatást. Ugyancsak nem ajánlott más potencianövelőkkel keverni.

Használhatom-e a Zerex-et, ha szívproblémáim vannak?

A Zerex használata szívbetegek esetében szigorúan nem ajánlott.

Mikor nem használhatom a Zerex-et?

Ne használja a Zerex-et, ha valaha is tapasztalt allergiás reakciót a készítmény, vagy annak valamelyik összetevőjével szemben. -ha súlyos szív-vagy májrendellenességben szenved -ha bármilyen szívproblémával küzd -ha a közelmúltban agyvérzése vagy szívrohama volt, vagy ha alacsony vérnyomása van -ha ritka, veleszületett szembetegsége van -ha fekélyes vagy vérzéses rendellenesség(ek)ben szenved