Tesztoszteron

Tesztoszteron

Mi a tesztoszteron?

A tesztoszteron féfi nemi hormon, amely a herékben termelődik. Legmagasabb tesztoszteronszintje a serdülőkorban lévő fiatal fiúknak van. Ez az a korszak, amikor a fiúknak elkezd nőni a szőrzetük, kirajzolódik az izomzatuk és természetesen nő a szexuális aktivitásuk is!

A tesztoszteron hatásai a férfiakra:

  • minőségi és teljes értékű szexuális élet
  • feszesebb izomzat
  • erősebb és hosszabb erekció
  • több fizikai erő és energia
  • jobb mentális állapot
  • kisebb valószínűsége súlyos betegségek előfordulásának

Hogyan növelhető a tesztoszteronszint?

Ha olyan korban van, amikor már egyre csökken a tesztoszteronszintje, akkor valószínűleg vissza szeretné hozni a régi szép időket. Szeretné, ha újra tele volna energiával és kiemelkedő szexuális életet élhetne. A tesztoszteronszint többféleképpen is növelhető.

Természetes tesztoszteron

A természetes úton történő tesztoszteronszint-növelés már ősi idők óta ismert. A titok a Tribulus Terrestris növényben van, vagyis a királydinnyében. A növény extraktumának adagolása akár 30 % -kal növelheti a tesztoszteronszintet. Az izomtömeg növekedése mellett a férfi erős erekciót és jobb szexuális életet élvezhet.

Tesztoszteron injekciók

Ezek az injekciók csak idősebb korban adhatóak a férfiaknak, tehát akkor, amikor saját tesztoszteron-termelődésük leáll. A tesztoszteron injekciókkal való kezelést negyven éves kor fölött, többnyire hosszútávon alkalmazzák. Lényegében a szervezet újraindításáról van szó.

Tesztoszteron tabletták

Abban az esetben, ha szexuális teljesítménye csökken, a tesztoszteronszint növelésének érdekében érdemes fontolóra venni tabletták használatát. A potencia és az erekció javulását elősegítő minőségi készítmények a Tribulus Terrestris nevezetű növény kivonatát tartalmazzák. Az egyik ilyen például a Zerex Ultragold, amely a negyven éves kor fölötti férfiak számára alkalmas és megoldja az említett alacsony tesztoszteronszinttel kapcsolatos problémákat.

A tesztoszteron hatása a férfiak erekciójára

Emlékeznek még, kedves uraim, hogy milyen szexuális étvágyuk volt serdülőkorukban? Abban az időben, amikor a tesztoszteronszintjük a szervezetükben még optimális volt. Észrevették, hogy az életkor növekedésével hogyan csökken szexuális étvágyuk? Semmi más nem áll mögötte, csak a tesztoszteron hiánya. Nemcsak, az, hogy erekciója már nem olyan merev, mint egykoron. Ráadásul orgazmust sem képes elérni. A szexuális aktivitás szó szerint terhet jelent Önnek, s szívesebben nézi a televíziót, vagy heverészik a kanapén. Ha a nyolcvanas éveiben jár, akkor ez rendben is van. A negyven éves kor utáni időszak nem a legjobb idő arra, hogy egy pókhasú zsémbes váljon önből! S ha ráadásul még nem ünnepelte meg negyvenesét, kimondottan problémáról van szó. A gyermeknemzés ebben az esetben egy elérhetetlen cél lehet. Az alacsony tesztoszteronszint kevesebb spermiumszámot és kevésbé mozgékony spermiumokat eredményezhet, és végül meddőséghez vezethet.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Zerex Classic
Zerex
Classic
8 995,00 Ft
Zerex
Ultragold
20 095,00 Ft
Prostanax
PROSTANAX 7 500,00 Ft