A HASZNÁLÓK TAPASZTALATAI

Törzsvásárlóink történetei

Jozef, 33 éves, Budapest

Kedves forgalmazó! Általában nem szoktam véleményt, sem köszönőüzeneteket írni, de most kivételt teszek. 33 múltam, és hogy is mondjam, kezdtem kicsit elfáradni. A napi egyszeri együttlét volt a maximum, és néha még az sem volt jó. Eléggé kétségbeestem, így segítség keresés közben bukkantam az Önök sokak által pozitívra értékelt termékére. Az ötlet, hogy minden egyes „beütemezett“ együttlét előtt gyógyszert vegyek be az én koromban, őszintén szólva nem imponált, ezért inkább megrendeltem a ZerexUltragold-ot. El is kezdtem szedni az utasítások szerint (reggel és este). Kezdeti kételyeim ellenére a tabletta már 2 hét után hatni kezdett! Pontosan erre volt szükségem, nagyon hálás vagyok!

Róbert, 58 éves, Győr

Kellett valami, ami feldob, ezért elolvastam néhány cikket és véleményt a Zerex-ről. Nem szoktam felfigyelni az ilyen reklámokra, de a Zerex kivétel volt. Kipróbáltam egy tablettát, és mi lett az eredmény? Ma megrendelem a harmadik Zerex Klasik csomagot. A reklám nem túloz, egy órán belül tényleg keményen megváltozik a helyzet, és még a következő nap is elememben vagyok. A partnerem 21 évvel fiatalabb (!) nálam,és azt mondja, hogy még soha nem tapasztalt hasonló élményt fiatalabb férifival. Mindenkinek ajánlom, aki meglepetést szeretne szerezni magának és partnerének.

Névtelen (Anonymous)

50 körüli nő vagyok, életem teljében. A férjem mindig a legjobbat igyekezte nyújtani nekem, de sajnos a kor előrehaladtával az ember belefárad, ha a feleség többet és még többet akar. Miután megkérdezte: „Drágám, mi vagyok én, egy varrógép?”, teljesen ledöbbentem, és a részben kielégült libidómat „kézimunkával” próbálta kompenzálni. Nem akartam emiatt senki másra lecserélni a férjemet, mert eddig mindent megadott, amire csak egy feleség vágyhat. Egyedül az intim együttlétek ritkultak meg jelentősen. Egyik este, egy kis borozgatás alkalmával felhoztam neki a témát, és elmeséltem neki, hogy mi bánt. Minden lehetséges és lehetetlen megoldással előálltam, csak hogy ne érezze magát zavarban, mint pl. egy szakember segítségét, a masszázst, és többek között az alternatív készítményeket, mert azelőtt már halottam a Zerex-ről. Először dühös lett, hogy neki nincs szüksége gyógyszerre. De aztán megnyugtattam, hogy ez csak egy próba lenne, ha nem használ, akkor kidobjuk a maradékot, és nem erőltetjük, helyette tanácsadóhoz fordulunk. Beleegyezett. Lefekvés előtt bevett egy tablettát, és elaludtunk. Az éjszaka közepén egyszer csak elkezdett cirógatni, csókolgatni, és hihetetlen erekciója volt. Hosszú idő után végre újra fantasztikus volt a szex, egészen a csúcsig juttatott. Aznap éjszaka még kétszer megismételtük, tökéletes volt. Aminek a legjobban örültem az az volt, hogy láttam, milyen boldog a férjem, és hogy mert lépni a házasságunk megmentéséért. A tanulság: ha boldog kapcsolatra vágyik, engedjen teret a kommunikációnak és a Zerex-nek.

Dávid

Beveszem főleg akkor, ha nehéz napom volt a munkában, stressz, és gyengült a szex vágyam. Felserkent, és a partnernőm szintén elégedett. Sajnos, ahogyan mondják, a férfiaknak is megvannak a maga napjai. Hálás vagyok, hogy nem muszáj az orvosomhoz járni, hogy írja fel a Viagrát, és hasonló készítményeket a receptre, kiküszöbölöm az orvosságok felesleges használatát. Szintén olvastam a Viagra utóhatásairól. Habár, a Zerex csak táplálék kiegészítő, jelenleg elégedett vagyok véle…

Dániel

Sohasem volt gondom a kitartással, amíg nem találkoztam a már mostani feleségemmel. Ő volt az első, aki nagyon érdekeltem engem, és nem akartam kudarcot vallani, evvel volt kapcsolatos a stresszem, mielőtt míg valami is történt volna. Habár, a vastag gumióvszer segített, de mikor már gyerekre igyekeztünk, elkezdtük keresne az alternatívát. Szerencsére bevált. Ajánlom.

Marcell

Amikor a feleségemmel gyerekre igyekeztünk, másfél évi kudarcok után, az orvos először is a spermiogramot ajánlotta. Minden srác azt hiszi, hogy a probléma mindig a nő oldalán van, én is úgy véltem. Először is vonakodtam, de végül is egyetértettem. Az eredmény nem volt annyira ideális, mint gondoltam volna. Tehát megtökéltem magam, elkezdtem az egészséges életmódot, nekivágtam az egészséges táplálkozásnak, és többet sportoltam. Emellett az interneten megtanultam, hogy milyen természetes gyógynövények jótékony hatással vannak a férfiak erejére, ezért olyan termékeket kerestem, mint a királydinnye, és a Mac Peru. Természetesen, a változásokon mindketten keresztül mentünk, és az eredmény négy hónap multán megjött...